Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim potreboval bych vedet jaka delka drazkoveho remene je na my auto.remen mi chvili zacina piskat vcera mi uz zacal docela dost prokluzovat a tady na forum se psalo ze to je automaticke napinani tak to chci vymnenit ale newim jakou delku,Rok vyroby auta mam 2006 dekuji za odpovei

Guest servisman
Odesláno

jestli je to tvoje VIN VF33A9HYC84763280

tak drážkový řemen je LE 1090 K 6 obj č 5750YJ

Guest servisman
Odesláno

stačí říci drážkový řemen 6PK1090 ,tak kde prodávají autodíly,autokely, autobenex

v Peugeotu podle obj č.5750YJ

Objednací kód GT 6PK1090SF/ autokelly/

ostatní kody OEM kód: 5750QY, 5750RW, 5750YJ, 9661728880, 5750RV, 5M5Q6C301DA, 9663101080

• O 2 týdny později...
Odesláno

zdravim uz se zacina oteplovat tak ten remen budu vymnenovat co vse musim sundat a udelat abych ho vymnenil?ma nekdo schema?mam rok 2006 facelift

Odesláno

Máš tam napínací kladku kterou odtáhneš tř. očkovím klíčem a zajistíš 4kou drátem či vrtákem.Je tam na to díra do které ho vložíš.Poté sejmeš řemen a opačnim spůsobem demontáže to dáš dohromady.

Odesláno

Maš ho tam uplně stejně jako já.Ten řemen ti nic nekreje,normalně ho pak stahneš do strany.Musíš ovšem ruce trochu zabořit mezi řemenice a vnitřní plechovou stranu podběhu.Trochu se pomazlíš s vrchnim držákem motoru :D.

Odesláno

takze vse delat pod kapotou?protoze sem sahal na remen jak je napnuty a tak tak sem ta strcil ruku.nemas prosimte este schematko te kladky?

[upravil dne 4/2/10 MHS]

Odesláno

dival sem se dnes na ten remen a pristup ale newim jak stou kladkou kde se ma povolit a tak nemohu to tam najit:myslim nemohl by mi to nekdo vyfotit

Odesláno

Fotka by nebila moc zřetelná, je tam málo místa a nemam na to ani moc dobrej foťák,ale snad tento obr. pomůže.V kroužku máš camprdlik na kterej nasadíš klíč a směrem šipky odtáhneš.Šipka č.2 označuje místo kam vložíš 4 drát či vrták.

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...