Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj mam taky 307SW 1,6hdi a taky se mi děje sepínání sahary jakmile vypnu motor ohřátý min na 70°C a jede asi 10min. Dnes jsem si nechal odstranit FAP a dělá to furt. Napadají mě relátka ale to by třeba zůstala sepnutá pořád nebo by nesepínala vůbec. Když se sepne ještě při zapnutým motoru jede na 2°a jakmile ho chcípnu přepne se na 1°. kde je ta tepelná pojistka? a co by to mohlo být jinýho ? prosím o radu děkuji

Odesláno

nazdar ja mám zas taký problém s ventilátorom že ked sa zapne tak strašne vybruje vrtula a kýve sa v strede na oske.poradí niekto čo stým može byt?dikes...

• O 6 let později...
Odesláno
V 8. 7. 2010 at 18:55, Guest pajosmotomanos napsal:

Hmmm tak si odpovím sám, bylo špatné spínací relé na ventilátoru (sahaře), zůstalo seklé po spuštění klimatizace. Výměna to vyřešila.

Kde na najdi spínací relé ?

Odesláno (upraveno)

Hneď vedľa toho ventilátora, je schované v plastovom boxe, do ktorého vedú káble. Stačí trošku pohľadať a nájdeš tu toho viac, napr. www.peugeot-club.com/topic/113113-peugeot-307-nespinani-ventilatoru-pred-chladicem/?tab=comments#comment-1874377

Upraveno uživatelem 307rg
  • O 2 měsíce později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

Čaute, potřeboval bych radu.. Po posledních vedrech mi nějak blbne sahara. Když vypnu po jízdě motor a po chvíli znovu nastartuju, hned se sepne sahara a je úplně jedno jak daleko jedu, vypne se znovu až když vypnu motor. A to mám teplotu v normálu, jezdím autem třetí léto a nikdy to nedělalo. Nevíte čím by to mohlo být? Mám 1.6 Hdi. 

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...