Lord Hoj@n Odesláno 21. leden 2010 Odesláno 21. leden 2010 Tak Vám taky představím svého Pegeotka. Koupil jsem ho před dvěma roky v srpnu, když jsem si vybíral své první auto. Chtěl jsem něco normálního pro začátečníka, tak jsem šel po Felicii nebo něčem podobném. Nakonec po vyzkioušení Felicie jsem došel k závěru, že to není to pravé ořechové a tak jsem hledal dál. Asi po týdnu hledání jsme s bratrem narazili na internetu na Garroska a hnd další dej jsem ho jel obhlédnout. No moc dlouho jsem neváhal a už jsem byl v bance pro peníze. Už po jízdě domů jsem začal cítit nějaké nedostatky. Hlavní byla asi poloosa, která dosti bouchala. Pak nějaké maličkosti v interiéru a zadní stěrač chyběl. To se v pohodě doladilo. V zimě jsem vymenil poloosy a byl jsem nucen vyměnit i brzdy, kdy mě zklamaly a ja uchutnal tvrdost svodidel. Další investice byly jen drobnosti až do letošního podzimu. Protože mi do věčných lovišť odešla spojka (resleptive byla před branami), tak jsem z brigády našetřil celkem slušnou částku na opravy. Spojka, tlumiče, přední brzdy, topení, a komplet řízení. Auto bylo dá se říci jako nové po technické stránce. Nyní dolaďuji jen nějaké mouchy a další drobnosti. V poslední době mě však trápí elektroinstalace, takže po zkouškovém období mám co dělat;) Citovat
Lord Hoj@n Odesláno 21. leden 2010 Autor Odesláno 21. leden 2010 [upravil dne 21/1/10 Lord Hoj@n] Citovat
Lord Hoj@n Odesláno 21. leden 2010 Autor Odesláno 21. leden 2010 [upravil dne 21/1/10 Lord Hoj@n] Citovat
Dopiťák Odesláno 21. leden 2010 Odesláno 21. leden 2010 peknej kousek mel sem takovou 309ku ale myslim ze to neni roland ale greenline:super Citovat
jakub106GTI Odesláno 21. leden 2010 Odesláno 21. leden 2010 Taky bych chtel videt interier tohoto fesaka:) Citovat
Qcko Odesláno 21. leden 2010 Odesláno 21. leden 2010 Biele kozene sedacky a zelene stredy:mrk ... myslim:roker Paci sa mi, ako si dal to auto dokopy:super, tukanec so zvodidlami nastve, to mas asi pamiatku tu preliaceninu pri prednom pravom svetle, co:nevim Citovat
vinorak Odesláno 21. leden 2010 Odesláno 21. leden 2010 je to gaross [upravil dne 21.1.2010 vinorak] Citovat
wooody Odesláno 21. leden 2010 Odesláno 21. leden 2010 právě že to měla 306, ve 205 si nejsem jistej.... Citovat
Lord Hoj@n Odesláno 21. leden 2010 Autor Odesláno 21. leden 2010 Jak píše Vinorak, mám přesně ten samý interiér, jako je na fotce od něj, akorát pásy jsem si tam hodil zelené. Zítra vám dám aktuální fotku ;-) Jinak budíky jsem si tam hodil z 309XS, jsou vzhledově hezčí edit: všem díky za názory!! [upravil dne 21/1/10 Lord Hoj@n] Citovat
Rejty Odesláno 21. leden 2010 Odesláno 21. leden 2010 máš prosím ty oranžové pásy???????:o:o krásne auto..interier mne dostal...to je bomba!!! Citovat
Kloub Odesláno 21. leden 2010 Odesláno 21. leden 2010 to jsou červené pásy;) no jo o hodně přicházíte když někdy nevidíte na 205clubu ty auta:mrk Citovat
Fuller Odesláno 21. leden 2010 Odesláno 21. leden 2010 Teda chlape, povim Ti, že tenhle interiér je fakt krásnej. Citovat
Lord Hoj@n Odesláno 21. leden 2010 Autor Odesláno 21. leden 2010 no, kluci, nalejme si čistého vína, to moje auto už má něco za sebou, takže jak sem dával vinorak tu fotku, tak to je samozřejmě z katalogu.... můj je už trochu opotřebovaný, přecejen se v něm jezdí a sedí. Jako zadní sedačky jsou ve 100% stavu, ty přední mají ale opotřebované boční vedení. Protože auto potřebuji celkem často, tak zatím není čas na renovaci sedaček, mám ji v plánu v létě, podle financí. Jinak ty tapeci ty jsou takové, jako vidíte na obrázku, ty jsem před nedávnem čistil. Hodil jsem si do barvy i kryty repreáků. Původně jsem tam chtěl hodit i zelený koberec, ten si mi ale přestal líbit Pásy již nemám, za zelené jsem je vyměnil Citovat
Fuller Odesláno 21. leden 2010 Odesláno 21. leden 2010 Tak samozřejmě, že to nebude uplně nové, ale i tak, je vážně pekný, ve svym autě bych si ho dokázal představit. Jo a až to budeš někdy renovovat, tak nafoť před a po renovaci. Citovat
Lord Hoj@n Odesláno 21. leden 2010 Autor Odesláno 21. leden 2010 no tak to je jasný, zítra, pokud zbyde čas, tak vám vyfotím nynější stav Citovat
SV 24 Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 jo jo peknej garrosek peknej! Znam ho ze Sece a opravdu pekny! Citovat
Lord Hoj@n Odesláno 23. leden 2010 Autor Odesláno 23. leden 2010 Tak vám sem šounu aktuální stav. Je na zymních kolech, takže plechové disky. Alu pujdou na renovaci ;-) Citovat
Lord Hoj@n Odesláno 23. leden 2010 Autor Odesláno 23. leden 2010 Dávám k nahládnutí ten interiér. Nejsou to aktuální fotky, nebyl vubec čas je pořídit. Změny tam nějaké proběhly, ale jen minimální, například budíky, řadící páka a nějaké doplnující drobnosti. Jakmile bude více času a venku nebude mrznout, tak sem hodím aktuální stav;) [upravil dne 24/1/10 Lord Hoj@n] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.