Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak Vám taky představím svého Pegeotka. Koupil jsem ho před dvěma roky v srpnu, když jsem si vybíral své první auto. Chtěl jsem něco normálního pro začátečníka, tak jsem šel po Felicii nebo něčem podobném. Nakonec po vyzkioušení Felicie jsem došel k závěru, že to není to pravé ořechové a tak jsem hledal dál. Asi po týdnu hledání jsme s bratrem narazili na internetu na Garroska a hnd další dej jsem ho jel obhlédnout. No moc dlouho jsem neváhal a už jsem byl v bance pro peníze.

Už po jízdě domů jsem začal cítit nějaké nedostatky. Hlavní byla asi poloosa, která dosti bouchala. Pak nějaké maličkosti v interiéru a zadní stěrač chyběl. To se v pohodě doladilo. V zimě jsem vymenil poloosy a byl jsem nucen vyměnit i brzdy, kdy mě zklamaly a ja uchutnal tvrdost svodidel. Další investice byly jen drobnosti až do letošního podzimu. Protože mi do věčných lovišť odešla spojka (resleptive byla před branami), tak jsem z brigády našetřil celkem slušnou částku na opravy. Spojka, tlumiče, přední brzdy, topení, a komplet řízení. Auto bylo dá se říci jako nové po technické stránce. Nyní dolaďuji jen nějaké mouchy a další drobnosti.

V poslední době mě však trápí elektroinstalace, takže po zkouškovém období mám co dělat;)

Odesláno

Biele kozene sedacky a zelene stredy:mrk ... myslim:roker

Paci sa mi, ako si dal to auto dokopy:super, tukanec so zvodidlami nastve, to mas asi pamiatku tu preliaceninu pri prednom pravom svetle, co:nevim

Odesláno

Jak píše Vinorak, mám přesně ten samý interiér, jako je na fotce od něj, akorát pásy jsem si tam hodil zelené. Zítra vám dám aktuální fotku ;-)

Jinak budíky jsem si tam hodil z 309XS, jsou vzhledově hezčí ;)

edit: všem díky za názory!!;)

[upravil dne 21/1/10 Lord Hoj@n]

Odesláno

no, kluci, nalejme si čistého vína, to moje auto už má něco za sebou, takže jak sem dával vinorak tu fotku, tak to je samozřejmě z katalogu.... můj je už trochu opotřebovaný, přecejen se v něm jezdí a sedí. Jako zadní sedačky jsou ve 100% stavu, ty přední mají ale opotřebované boční vedení. Protože auto potřebuji celkem často, tak zatím není čas na renovaci sedaček, mám ji v plánu v létě, podle financí. Jinak ty tapeci ty jsou takové, jako vidíte na obrázku, ty jsem před nedávnem čistil. Hodil jsem si do barvy i kryty repreáků.

Původně jsem tam chtěl hodit i zelený koberec, ten si mi ale přestal líbit

Pásy již nemám, za zelené jsem je vyměnil

Odesláno

Tak samozřejmě, že to nebude uplně nové, ale i tak, je vážně pekný, ve svym autě bych si ho dokázal představit.

Jo a až to budeš někdy renovovat, tak nafoť před a po renovaci. ;)

Odesláno

Dávám k nahládnutí ten interiér. Nejsou to aktuální fotky, nebyl vubec čas je pořídit. Změny tam nějaké proběhly, ale jen minimální, například budíky, řadící páka a nějaké doplnující drobnosti. Jakmile bude více času a venku nebude mrznout, tak sem hodím aktuální stav;)

[upravil dne 24/1/10 Lord Hoj@n]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...