Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Cus, taak po dlhom case som sa zase rozhybal potrebujem vediet Vase odborne nazory :) objednaval som si predny a zadny naraznik tento:

f3dc0b742569168f67816ef.jpg

a riesim prvy problem, zatmelit znak aby to vyzeralo takto alebo nie?

2071ih.jpg

dalsi problem je ci davat na svetla mracitka, a posledny a najdoleziotejsi lakovat ciernou obycajnou nebo metalizou?

dikes..

Odesláno

Ked si si to objednal tak je to už jedno nie:) .A lakovat myslíš cele auto alebo len narazníky?Ak narazniky tak samozrejme to same čo maš na aute

Odesláno

Samozrejme cele auto :) a ten naraznik som si uz objednal ale na tich 2 obrazkoch to je ten isty naraznik len na jednom je znak zatmeleny, mne pride normalne zo znakom ale nevim ci to mam tiez zatmelit alebo ne.

Odesláno

No mozno dam aj xenon len to budem musiet dako zamaskovat pred zelenymi :) a hlavne mam trochu strach to tam dat pretoze asi sa to bude dost zahrievat a tie svetla asi vela nevydrzia..., mate niekto taku sadu v tuning svetlach?

[upravil dne 26/2/11 17:07 vanhalf]

Odesláno

Tak zmena, svetla ktore som si vybral nikde nevedia zohnat, pritom mi tvrdili ze do konca tydne mi ich poslu :( tak som zobral ine ktore maju skladom (dufam ze uz naozaj) su ale aj drahsie :(

imagedb930287.jpg

Odesláno

Taaak dnes mi prisli konecne svetla :)

dsc00650s.jpg

dsc00651kc.jpg

dsc00652w.jpg

ale neni mi uplne jasne na tom druhom obrazku je videt je tam taky nepruhledny biely plast a nevim vubec naco tam je :D, a na tom 3 obrazku je asi prepinanie led na stretavacky, nemal som ich este zapojene lebo auto je uz rozobrane v lakovni :D, tak drzte palce nech uz to dam konecne dokopi

Odesláno

až budeš vědět jaká žárovka pasuje do těch dálkových tak dej vědět ;) v návodu nic nebylo a H1čka se mi tam nedařila strčit.. ale ještě jsem to nestudoval..

Odesláno

No to ja taky :) musim ich zapojit a uvidim naco to je :), no s s dialkacmi sa budem pasovat budu tizden ked auto vyleze s lakovne. Sobol, aj ty mat na vrchu tiech svietel ten matny plast? nevim vubec naco tam je

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...