vanhalf Odesláno 10. březen 2010 Autor Odesláno 10. březen 2010 Ano len 15\" momo tuto sezonu chcem prestriekat cele auto tak som nechcel kupovat velmi drahe, buducu sezonu dam urcite vecsie a na tieto 15\" dam zimne .... Citovat
vanhalf Odesláno 10. březen 2010 Autor Odesláno 10. březen 2010 noo dobra oazka asi necham ciernu, nastrek potrebuje hlavne koli ze po buracke su vsade skrabance, nieco traba aj gitovat a tak.. Citovat
vanhalf Odesláno 21. březen 2010 Autor Odesláno 21. březen 2010 Tak uz som nahodil na elektrony.... nuz snad na buducu sezonu pojdu vecsie a tieto dam na zimne.... Citovat
vanhalf Odesláno 21. březen 2010 Autor Odesláno 21. březen 2010 Ani sa to neoplati umyvat..... prejdem par metrov a je zase zasrate Citovat
vanhalf Odesláno 22. březen 2010 Autor Odesláno 22. březen 2010 noooo tie su tiez moc pekne... teraz rozmyslam ci idem streknut brzdy na cerveno, myslite ze sa to bude hodit?? Citovat
207James Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Původně zaslal: vanhalf noooo tie su tiez moc pekne... teraz rozmyslam ci idem streknut brzdy na cerveno, myslite ze sa to bude hodit?? Zkus je stříknout na oranžovo, protože když máš černé kola, tak to bude výrazné. Citovat
pipistrel Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 suhlasim s jamesom. ja by som sa tiez priklanal k oranzovej alebo inej farbe ako cervenej. cervena je uz taka nudna. a budes striekat aj bubne zadne? lebo to sa mi moc nepaci. ja musim bubne streknut ciernou lebo sa po zime na nich objavila trochu hrdza a je to vidiet cez kolesa. Citovat
207James Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Původně zaslal: pipistrel suhlasim s jamesom. ja by som sa tiez priklanal k oranzovej alebo inej farbe ako cervenej. cervena je uz taka nudna. a budes striekat aj bubne zadne? lebo to sa mi moc nepaci. ja musim bubne streknut ciernou lebo sa po zime na nich objavila trochu hrdza a je to vidiet cez kolesa. Teď zase musím já souhlasit s pipistrelem, když nalakuješ i zadní buben na oranžovo, tak to bude vypadat děsně. Já mám vzadu taky buben a nalakoval jsem to na černo, přední brzdy mám na žluto. Jinak se dá koupit klasika akrylátová(lesklá barva) a teplotně odolné tužidlo, když to smícháš, tak to na těch brzdách drží jak čert, mám to na autě cca 3 roky. Citovat
pipistrel Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Původně zaslal: 207James Původně zaslal: pipistrel suhlasim s jamesom. ja by som sa tiez priklanal k oranzovej alebo inej farbe ako cervenej. cervena je uz taka nudna. a budes striekat aj bubne zadne? lebo to sa mi moc nepaci. ja musim bubne streknut ciernou lebo sa po zime na nich objavila trochu hrdza a je to vidiet cez kolesa. Teď zase musím já souhlasit s pipistrelem, když nalakuješ i zadní buben na oranžovo, tak to bude vypadat děsně. Já mám vzadu taky buben a nalakoval jsem to na černo, přední brzdy mám na žluto. Jinak se dá koupit klasika akrylátová(lesklá barva) a teplotně odolné tužidlo, když to smícháš, tak to na těch brzdách drží jak čert, mám to na autě cca 3 roky. no tak konecne suhlasime spolu Citovat
vanhalf Odesláno 22. březen 2010 Autor Odesláno 22. březen 2010 No presne som rozmyslal ze co s bubnami lebo tiez sa mi nepacia farebne, streknem to normalne ciernov a bude pokoj, no a v predu to ma ani nenapadlo na oranzovo ale ked tak rozmyslam tak je to dobry napad... este ohladom tich bubnov to staci streknut normalne sprejom na karoserie nie netreba tepelne odolnu.... Citovat
207James Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Původně zaslal: vanhalf No presne som rozmyslal ze co s bubnami lebo tiez sa mi nepacia farebne, streknem to normalne ciernov a bude pokoj, no a v predu to ma ani nenapadlo na oranzovo ale ked tak rozmyslam tak je to dobry napad... este ohladom tich bubnov to staci streknut normalne sprejom na karoserie nie netreba tepelne odolnu.... JJ, ty bubny se nezahřívají, ale když to budeš stříkat sprejem, tak tam udělej silnější vrstvu, ať se to neolupuje, já jsem to klasicky natíral barvou s teplotně odolným tužidlem, protože mě zůstala černá barva z toho, jak jsem natíral ve předu středy brzdových kotoučů, jelikož zrezavěly. Citovat
mr.SM Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Pekne jsou ty cerne rialy... Jake je jech oznaceni prosim? [upravil dne 22.3.10 mr.SM] Citovat
pipistrel Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Původně zaslal: mr.SM Pekne jsou ty cerne rialy... Jake je jech oznaceni prosim? [upravil dne 22.3.10 mr.SM] su to rial milano 6,5 na 15. len to je foto z mobilu tak je to blbo vidiet ale nie su cierne ale take tmavo sive. dam lepsiu fotku. (dufam ze sa vanhalf nehneva ze mu tu piseme v jeho vlakne ) Citovat
vanhalf Odesláno 22. březen 2010 Autor Odesláno 22. březen 2010 Původně zaslal: pipistrel Původně zaslal: mr.SM Pekne jsou ty cerne rialy... Jake je jech oznaceni prosim? [upravil dne 22.3.10 mr.SM] su to rial milano 6,5 na 15. len to je foto z mobilu tak je to blbo vidiet ale nie su cierne ale take tmavo sive. dam lepsiu fotku. (dufam ze sa vanhalf nehneva ze mu tu piseme v jeho vlakne ) Neee pohoda lesna a sepot kvetin ja som po celom meste nikde nezohnal oranzovu farbu tak som sa nato vysral a strekol som to na cerveno fotene mobilom takze nic moc ale ked ho umyjem tak pofotim komplet.... Citovat
pipistrel Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 pocuvaj ty si rychly jak ... vcera to spomenies a dnes ze hotovo. inak nafarbene pekne ale hodila by sa tam ina farba. ako som pisal cervena je uz taka nudna. ale inak pohoda Citovat
vanhalf Odesláno 24. březen 2010 Autor Odesláno 24. březen 2010 Teraz zvazujem vymenu vyfuku aby to malo pekny zvuk ale fakt nevim co by som tam mal dat mate niekto daky navrh? Citovat
Sobol Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 dotaz: to jsi zastříkal s brzdičem i destičku? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.