Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ano len 15\" momo tuto sezonu chcem prestriekat cele auto tak som nechcel kupovat velmi drahe, buducu sezonu dam urcite vecsie a na tieto 15\" dam zimne ....

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: vanhalf

noooo tie su tiez moc pekne... teraz rozmyslam ci idem streknut brzdy na cerveno, myslite ze sa to bude hodit??

Zkus je stříknout na oranžovo, protože když máš černé kola, tak to bude výrazné.

Odesláno

suhlasim s jamesom. ja by som sa tiez priklanal k oranzovej alebo inej farbe ako cervenej. cervena je uz taka nudna. a budes striekat aj bubne zadne? lebo to sa mi moc nepaci. ja musim bubne streknut ciernou lebo sa po zime na nich objavila trochu hrdza a je to vidiet cez kolesa.

Odesláno
Původně zaslal: pipistrel

suhlasim s jamesom. ja by som sa tiez priklanal k oranzovej alebo inej farbe ako cervenej. cervena je uz taka nudna. a budes striekat aj bubne zadne? lebo to sa mi moc nepaci. ja musim bubne streknut ciernou lebo sa po zime na nich objavila trochu hrdza a je to vidiet cez kolesa.

Teď zase musím já souhlasit s pipistrelem, když nalakuješ i zadní buben na oranžovo, tak to bude vypadat děsně. Já mám vzadu taky buben a nalakoval jsem to na černo, přední brzdy mám na žluto. Jinak se dá koupit klasika akrylátová(lesklá barva) a teplotně odolné tužidlo, když to smícháš, tak to na těch brzdách drží jak čert, mám to na autě cca 3 roky.

Odesláno
Původně zaslal: 207James

Teď zase musím já souhlasit s pipistrelem, když nalakuješ i zadní buben na oranžovo, tak to bude vypadat děsně. Já mám vzadu taky buben a nalakoval jsem to na černo, přední brzdy mám na žluto. Jinak se dá koupit klasika akrylátová(lesklá barva) a teplotně odolné tužidlo, když to smícháš, tak to na těch brzdách drží jak čert, mám to na autě cca 3 roky.

no tak konecne suhlasime spolu :super

Odesláno

No presne som rozmyslal ze co s bubnami lebo tiez sa mi nepacia farebne, streknem to normalne ciernov a bude pokoj, no a v predu to ma ani nenapadlo na oranzovo ale ked tak rozmyslam tak je to dobry napad... este ohladom tich bubnov to staci streknut normalne sprejom na karoserie nie netreba tepelne odolnu....

Odesláno
Původně zaslal: vanhalf

No presne som rozmyslal ze co s bubnami lebo tiez sa mi nepacia farebne, streknem to normalne ciernov a bude pokoj, no a v predu to ma ani nenapadlo na oranzovo ale ked tak rozmyslam tak je to dobry napad... este ohladom tich bubnov to staci streknut normalne sprejom na karoserie nie netreba tepelne odolnu....

JJ, ty bubny se nezahřívají, ale když to budeš stříkat sprejem, tak tam udělej silnější vrstvu, ať se to neolupuje, já jsem to klasicky natíral barvou s teplotně odolným tužidlem, protože mě zůstala černá barva z toho, jak jsem natíral ve předu středy brzdových kotoučů, jelikož zrezavěly.

Odesláno
Původně zaslal: mr.SM

Pekne jsou ty cerne rialy... Jake je jech oznaceni prosim?

[upravil dne 22.3.10 mr.SM]

su to rial milano 6,5 na 15. len to je foto z mobilu tak je to blbo vidiet ale nie su cierne ale take tmavo sive. dam lepsiu fotku.

(dufam ze sa vanhalf nehneva ze mu tu piseme v jeho vlakne :D )

Odesláno

Původně zaslal: mr.SM

Pekne jsou ty cerne rialy... Jake je jech oznaceni prosim?

[upravil dne 22.3.10 mr.SM]

su to rial milano 6,5 na 15. len to je foto z mobilu tak je to blbo vidiet ale nie su cierne ale take tmavo sive. dam lepsiu fotku.

(dufam ze sa vanhalf nehneva ze mu tu piseme v jeho vlakne :D )

Neee pohoda lesna a sepot kvetin :D

ja som po celom meste nikde nezohnal oranzovu farbu tak som sa nato vysral a strekol som to na cerveno :D

fotene mobilom takze nic moc ale ked ho umyjem tak pofotim komplet....

dsc00365ez.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...