vanhalf Odesláno 15. únor 2010 Autor Odesláno 15. únor 2010 Lol ved ja to mam od nej ani nevies kolko ma to stalo a pises ze to bolo drahsie lol, obrazok co som dal je len ilustracny,.... [upravil dne 15/2/10 vanhalf] Citovat
Sobol Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 uměla by to i s kombinací bílé kůže? případně napište někdo tu cenovku.. Citovat
vanhalf Odesláno 15. únor 2010 Autor Odesláno 15. únor 2010 Zavolam jej a dam ti vediet co sa tika ceny tak ma uvedene .. jednofarebny 22,29 € dvojfarebny 22,89 € cierny 19,59 € Citovat
robozv Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 mne to skladala zo 4 obrazkov a tuto je farebna kombinacia koru ma. /dizajn volantu si mozes navrhnut sam/ http://www.tuning.sk/dokument-luxusne-kozene-potahy-volantu-maria-cavallo pred cca 2,5 rokmi som dal za to 1800 sk a trvalo jej to 2 dni [upravil dne 15.2.2010 robozv] Citovat
vanhalf Odesláno 16. únor 2010 Autor Odesláno 16. únor 2010 Tak sobol.. volal som jej, ma v ponuke aj bielu kožu takze ak chces poslem ti na nu kontak a mozes sa s nou dohodnut [upravil dne 16/2/10 vanhalf] Citovat
207James Odesláno 16. únor 2010 Odesláno 16. únor 2010 Já jsem nechával potáhnout volant do kůže a vyšlo to cca na 1.000,-Kč s prací i kůží, trvalo to cca 2 dny. Tady je odkaz na toho týpka http://www.tuning-auto.wbs.cz/foto.html Citovat
Sobol Odesláno 16. únor 2010 Odesláno 16. únor 2010 no právě- za 1500-2000 to udělá čalouník komplet celé... Citovat
207James Odesláno 16. únor 2010 Odesláno 16. únor 2010 Původně zaslal: Sobol no právě- za 1500-2000 to udělá čalouník komplet celé... Jestli to chceš v bílé kůži, tak to pro něho není problém, udělá ti to i z kůže co mu dovezeš, dá se s ním dohodnout i na ceně a hlavně dělá precizní práci. Ten potah na volant není špatný, měl jsem to na Focusovi, ale pořád to není potáhnuté i s rameny volantu. Citovat
Sobol Odesláno 16. únor 2010 Odesláno 16. únor 2010 koukal jsem na ten odkaz... nejspíš se mu ozvu, sám se do toho pouštět nechci.. teď je ještě otázka jak se ten volant sundává... nevíte někdo? jestli odpojit baterku nějak vypáčit airbag.. netuším vůbec... nerad aby mi to prasklo Citovat
207James Odesláno 16. únor 2010 Odesláno 16. únor 2010 Původně zaslal: Sobol koukal jsem na ten odkaz... nejspíš se mu ozvu, sám se do toho pouštět nechci.. teď je ještě otázka jak se ten volant sundává... nevíte někdo? jestli odpojit baterku nějak vypáčit airbag.. netuším vůbec... nerad aby mi to prasklo První odpojit baterku, potom sundat kryt (v service boxu je to nakreslené), potom odpojit a vyndat airbag dále je za airbagem vzadu velká matka, tu povolit a teď začne ta největší sranda, opřít se do sedadla a střídavě mlátit do vrchu a spodu volantu až se začne hýbat tak vyrvat z toho tisícihranu, ale někdy to jde docela pěkně dolů, záleží to od auta. Jinak ti to vydělají i v peugeotu, já jsem s tím jel taky do peugeotu, byla to pro ně práce na asi 5 minut a demontáž a potom i montáž stála 80Kč, když je to normální servis, tak ti to auto zaparkují v areálu zadarmo po dobu obšívání volantu. Jinak potahování volantu a řadicí páky je nejsložitější práce pro čalouníka, protože se ta kůže prošívá steh po stehu ručně a ještě se musí napařovat, aby se při chladnutí napasovala přesně na volant. Citovat
Sobol Odesláno 16. únor 2010 Odesláno 16. únor 2010 bohužel jako obyčejný smrtelník nemám přístup do servis boxu..., staří mi jen ten přední kryt zvládnout- matku a vytažení volantu jsem už dělal vícekrát u jiných aut.. jen ten přední kryt nevím jak odkrýt.. Citovat
207James Odesláno 16. únor 2010 Odesláno 16. únor 2010 Původně zaslal: Sobol bohužel jako obyčejný smrtelník nemám přístup do servis boxu..., staří mi jen ten přední kryt zvládnout- matku a vytažení volantu jsem už dělal vícekrát u jiných aut.. jen ten přední kryt nevím jak odkrýt.. Já jsem normální smrtelník:D a přístup mám, normálně jsem se tam registroval a funguje to. Ale o moc nepřicházíš, protože to tam není nijak popsané, zkus se domluvit v Peugeotu. Citovat
MCabman Odesláno 18. únor 2010 Odesláno 18. únor 2010 ja mám plný prístup do serviceboxu ... som totiž prijímací technik v Peugeote Citovat
vanhalf Odesláno 21. únor 2010 Autor Odesláno 21. únor 2010 Tak uz som stihol zalozit svetla ledky a naraznik natocil som kratke videjko.. do tich svetiel rozmyslam ze namiesto tich modrich len dam cervene a budem to zapinat spolu s podsvietenim.. http://www.youtube.com/watch?v=v3hKe6uorxk Citovat
Sobol Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 ten volant vypadá moc pěkně.. k těm pásům by to ale chtělo sedačky.. Citovat
vanhalf Odesláno 25. únor 2010 Autor Odesláno 25. únor 2010 jj to by toda chcelo urcite budem davat len terz je to take kadejake s eurkami dufam ze ti este dake ostali Citovat
309GT Odesláno 10. březen 2010 Odesláno 10. březen 2010 Teď je to parádní Kola budou teda jenom 15\"? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.