Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Lol ved ja to mam od nej :D ani nevies kolko ma to stalo a pises ze to bolo drahsie lol, obrazok co som dal je len ilustracny,....

[upravil dne 15/2/10 vanhalf]

Odesláno

Tak sobol.. volal som jej, ma v ponuke aj bielu kožu takze ak chces poslem ti na nu kontak a mozes sa s nou dohodnut

[upravil dne 16/2/10 vanhalf]

Odesláno
Původně zaslal: Sobol

no právě- za 1500-2000 to udělá čalouník komplet celé...

Jestli to chceš v bílé kůži, tak to pro něho není problém, udělá ti to i z kůže co mu dovezeš, dá se s ním dohodnout i na ceně a hlavně dělá precizní práci. Ten potah na volant není špatný, měl jsem to na Focusovi, ale pořád to není potáhnuté i s rameny volantu.

Odesláno

koukal jsem na ten odkaz... nejspíš se mu ozvu, sám se do toho pouštět nechci..:D teď je ještě otázka jak se ten volant sundává... :bacha nevíte někdo? jestli odpojit baterku nějak vypáčit airbag.. netuším vůbec... nerad aby mi to prasklo :fnuk

Odesláno

koukal jsem na ten odkaz... nejspíš se mu ozvu, sám se do toho pouštět nechci..:D teď je ještě otázka jak se ten volant sundává... :bacha nevíte někdo? jestli odpojit baterku nějak vypáčit airbag.. netuším vůbec... nerad aby mi to prasklo :fnuk

První odpojit baterku, potom sundat kryt (v service boxu je to nakreslené), potom odpojit a vyndat airbag dále je za airbagem vzadu velká matka, tu povolit a teď začne ta největší sranda, opřít se do sedadla a střídavě mlátit do vrchu a spodu volantu až se začne hýbat tak vyrvat z toho tisícihranu, ale někdy to jde docela pěkně dolů, záleží to od auta. Jinak ti to vydělají i v peugeotu, já jsem s tím jel taky do peugeotu, byla to pro ně práce na asi 5 minut a demontáž a potom i montáž stála 80Kč, když je to normální servis, tak ti to auto zaparkují v areálu zadarmo po dobu obšívání volantu. Jinak potahování volantu a řadicí páky je nejsložitější práce pro čalouníka, protože se ta kůže prošívá steh po stehu ručně a ještě se musí napařovat, aby se při chladnutí napasovala přesně na volant.

Odesláno

bohužel jako obyčejný smrtelník nemám přístup do servis boxu..., staří mi jen ten přední kryt zvládnout- matku a vytažení volantu jsem už dělal vícekrát u jiných aut.. jen ten přední kryt nevím jak odkrýt..

Odesláno

bohužel jako obyčejný smrtelník nemám přístup do servis boxu..., staří mi jen ten přední kryt zvládnout- matku a vytažení volantu jsem už dělal vícekrát u jiných aut.. jen ten přední kryt nevím jak odkrýt..

Já jsem normální smrtelník:D a přístup mám, normálně jsem se tam registroval a funguje to. Ale o moc nepřicházíš, protože to tam není nijak popsané, zkus se domluvit v Peugeotu.

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...