Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: vanhalf

To ja len tak hipoteticky :D inac s tich prahov som uz sedivy celi den to hladam a nikde nic :( vsade len na 206 a na 207 som nasiel len plastove folie a to by chcelo hlinik nerez, proste nieco tvrde...

Na eBay mají toto: http://cgi.ebay.com/Peugeot-207-5D-Aluminum-front-and-rear-door-sills-p26_W0QQitemZ270519252764QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item3efc34371c v přepočktu to vychází na cca 1.000,- Kč na všechny dveře, a budou pasovat přesně

Odesláno

Napajanie myslis 12v? Radio nemam original to som menil, ale uz som to tu riesil ak mas original kde neni sub vystup tak mozes spravit tak ze jeden reprak v zadu odpojis a das tam subac resp zosik s impedanciou ako ma ten reprak co si tam mal pripojeny. Da sa to spravit este aj tak ze neodpojis a priamo nan pripojis zosik ale zmeni sa ti tam impedancia a moze ti to dorazit radio...

Odesláno

hej mam original, a chcel som to dat zapojit priamo cez servis, a mi povedali ze neodpocusa sa napajat zo zadneho repraka, ze moze odist palubny pc...ta ja uz chuj z toho.. a fajny subwac so zosikom mi stoji........este sa ta opytam ked nemas original radio ako je to s ovladanim palubneho pc??? diki:papa

Odesláno

No pokial nemas original radio tak paluby pc nemozes ovladat :( no len ked som kupoval auto tak tam to radio nebolo mno asi ho povodny majitel vymontoval :( ale ako vravim pokial by si odpojil jeden zadny reprak a namiesto neho tam pripojil zosik s rovnakou impedanciou aku mal ten reprak tak to bude OK

Odesláno

Mam problem neviem sa rozhodnut ktore svetla mam zobrat :( tie co som objednal mi napisali ze su nedostupne tak som pozrel u ineho predajcu a neviem sa zorhodnut...

http://tuningove-doplnky.k-tuning.cz/2477/predni-svetla-peugeot-207-cerne.html

http://tuningove-doplnky.k-tuning.cz/3542/predni-svetla-peugeot-207-cerne.html

poradte

Odesláno

ja by som ti odporucil pozret ebay, mas o polku lacnejsie....okolo 145libier plus postovne.---------------ale postovne na SVK je 40liboer tak ssa ti to asi neoplati....a v UK 7.5libier-

[upravil dne 4.2.2010 sopranonaj]

Odesláno

jo kupoval jsem v Polsku (207James, ty máš teda paměť :potlesk ) vyhledal jsem si toto zboží na allegru.pl.. a pak se rozjel za konkrétním prodejcem osobně. Ty světla s denním svícením nevím jestli jsou lepší, blinkr je nahoře, světla jsou bez světla pro násvit do zatáček. Nejsou tam angely... já si je upravil a nevypadá to zle :) viz foto:

P1014028.JPG

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...