Capy Odesláno 20. leden 2010 Odesláno 20. leden 2010 zadek tolik nesložíš sedne to na dorazy a bude to na ho...o. jinak počítej že na přejezd moderních retardérů potřebuješ 8cm. jinak já sem o 35 na koni podvozku a včera sem si v Praze dřepnul na práh na retardéru Citovat
wooody Odesláno 20. leden 2010 Odesláno 20. leden 2010 Původně zaslal: Capy zadek tolik nesložíš sedne to na dorazy a bude to na ho...o. jinak počítej že na přejezd moderních retardérů potřebuješ 8cm. jinak já sem o 35 na koni podvozku a včera sem si v Praze dřepnul na práh na retardéru se seriovym tlumičem to tolik nesnížíš...... bavíme se o sportovni podvozku.... a zajímáví, s tim cliem přejede příčný prahy.... Citovat
AKCZ Odesláno 20. leden 2010 Odesláno 20. leden 2010 Původně zaslal: wooody tak torzka pujde na repasy a pak přenastavit a snížit, a tlumič bude sportovní , teďko nevim jestli je i zadní štelovák nebo jenom předek.... páč v zádu by to asi nemělo smysl..... tlumiče maj psaný snížení 35-85, ale vždycky to sedne o víc, proto 8-10 Torzka asi na repas nepujde A repas napravy na snizeni nema vliv.. Ale i o tech 40mm sem mel doraz uz hodne blizko proto si nejak neumim prestavit tech 80-100 .. za predpokladu ze s tim chce normalne jezdit.. a zadni \"stelovak\" tuhosti muze byt.. Citovat
Capy Odesláno 20. leden 2010 Odesláno 20. leden 2010 já se ale bavím o sportovním podvozku snižovat o 100mm na serii by mě v životě nenapadlo. Normalní retardér neni problém ale ty v praze vystavěný schody z dlažby. do zadu se štelováky nedělaj jedině na zakázku spešl tlumič s přídavnou pružinou tam pak jo ale je to řepa a stejně se musí vyřešit zadní doraz. Citovat
wooody Odesláno 20. leden 2010 Odesláno 20. leden 2010 to vvim že repas nemá vliv, ale když už to budu mít rozhozený tak ať je to všetko v cajku......s dorazem se dá vždycky něco dělat... vyndat, upravit, zkrátit atd atd..... jinak na ježdění mám služebák.... s piškotem se bude jezdit minimálně... Citovat
Peter86 Odesláno 21. leden 2010 Odesláno 21. leden 2010 Tady nějakej klučina říká,že tam má 17´´ kola a snížení původně o 80,ale podle měření prý stejně 100mm Citovat
jaranik Odesláno 21. leden 2010 Autor Odesláno 21. leden 2010 mam tam 17 kola a snizit terpve chci. ale nevim kolik aby to nedelalo neplechu a jaky tam dat podvozek . ne netu jsem nasel od weitec komplet sadu i spruzinama za dobrou cenu Citovat
wooody Odesláno 21. leden 2010 Odesláno 21. leden 2010 řikám zkus ten od martyho777 má ho hodně lidí z klubu a můžeš si vejšku naštelovat od 35 snad po 85 Citovat
Tom306Sedan Odesláno 21. leden 2010 Odesláno 21. leden 2010 o 100 to pak radsi nikam nejezdi:-D ty jsi asi nevidel cesky silnice by jsi to vsechno utrhal. Citovat
wooody Odesláno 21. leden 2010 Odesláno 21. leden 2010 taky píšu že auto bude na srazy :-D....... a když bude potřeba, nejni problém to zvednout... Citovat
a-l-d-a Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 když chcete snížit piškota v zadu není třeba torzní tyč k tomu repasovat nebo nějak takdle jo??? pač bych to snížil rád ať to lépe sedí Citovat
Voighta Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 Peter86 : Ten klučina je zdejší člen Swedak Citovat
Peter86 Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 Voighta: Aha,to já netušil.. I když jsem si říkal,že by to mohlbýt někdo z clubu:myslim Náhodou jsem to našel,tak jsem to tady hodil kvůli tomu podvozku.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.