Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zadek tolik nesložíš sedne to na dorazy a bude to na ho...o. jinak počítej že na přejezd moderních retardérů potřebuješ 8cm. jinak já sem o 35 na koni podvozku a včera sem si v Praze dřepnul na práh na retardéru

Odesláno
Původně zaslal: Capy

zadek tolik nesložíš sedne to na dorazy a bude to na ho...o. jinak počítej že na přejezd moderních retardérů potřebuješ 8cm. jinak já sem o 35 na koni podvozku a včera sem si v Praze dřepnul na práh na retardéru

se seriovym tlumičem to tolik nesnížíš...... bavíme se o sportovni podvozku.... a zajímáví, s tim cliem přejede příčný prahy....

Odesláno
Původně zaslal: wooody

tak torzka pujde na repasy a pak přenastavit a snížit, a tlumič bude sportovní , teďko nevim jestli je i zadní štelovák nebo jenom předek.... páč v zádu by to asi nemělo smysl..... tlumiče maj psaný snížení 35-85, ale vždycky to sedne o víc, proto 8-10

Torzka asi na repas nepujde :super A repas napravy na snizeni nema vliv.. Ale i o tech 40mm sem mel doraz uz hodne blizko proto si nejak neumim prestavit tech 80-100 .. za predpokladu ze s tim chce normalne jezdit.. a zadni \"stelovak\" tuhosti muze byt..

Odesláno

já se ale bavím o sportovním podvozku snižovat o 100mm na serii by mě v životě nenapadlo. Normalní retardér neni problém ale ty v praze vystavěný schody z dlažby. do zadu se štelováky nedělaj jedině na zakázku spešl tlumič s přídavnou pružinou tam pak jo ale je to řepa a stejně se musí vyřešit zadní doraz.

Odesláno

to vvim že repas nemá vliv, ale když už to budu mít rozhozený tak ať je to všetko v cajku......s dorazem se dá vždycky něco dělat... vyndat, upravit, zkrátit atd atd..... jinak na ježdění mám služebák.... s piškotem se bude jezdit minimálně...

Odesláno

mam tam 17 kola a snizit terpve chci. ale nevim kolik aby to nedelalo neplechu a jaky tam dat podvozek . ne netu jsem nasel od weitec komplet sadu i spruzinama za dobrou cenu

Odesláno

Voighta: Aha,to já netušil..:potlesk I když jsem si říkal,že by to mohlbýt někdo z clubu:myslim Náhodou jsem to našel,tak jsem to tady hodil kvůli tomu podvozku..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...