Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kluci mam motor 118kw ale r.j. je na 108kw.Chci ji nechat premapovat a premyslim,zda nejit na vetsi vykon nez tech 118kw?! motor pry zvlada v pohode 147kw a neni to na ukor vetsiho namahani.Psali to na francouzskem foru.Co si o tom myslite? Jit jen na tech 118kw nebo o fous vis? tech 180ps by bylo hezkych.Jinak chci jeste nejak vyresit sani.Vyfuk mam castecne hotovy.Mam origo titanove svody a bez katu.Jeste udelam zadni tlumic.Chtel sem se jeste pustit do vacek,ale to uz je dost penez,tak to zatim pada ;)

[upravil dne 20/1/10 SV 24]

[upravil dne 20/1/10 SV 24]

Odesláno

To Ti to GTI takhle nestačí? :D Psali, že vydrží 147kw...tak zas jít do uplnýho maxima nemusíš, ne? Já bych to upravil na nějakej mezistupeň, 130 třeba.;)

Odesláno

kluci souhlasim.... v sérii je ti lemra líná:D tady u nás je jeden co s těmi motory závodil a prej 250 koní se dá získat...

SV24 pokud je to ta co byla v Neratovicích tak ta má už jednotku čipovanou a proto má tech 118kw. koukal jsem, že si z Prahy...to je poměrně kousek ode mně...rád bych se s tebou někdy sešel a pokecal...:)

Odesláno

Vokys: nevim,zda jezdila v Neratovicich.Mam ji z Kralup ;) Jinak rad te taky poznam a pokecame! Tak dame nekdy sraza nekde? Treba v tydnu?

Odesláno

jasně no od takovýho asi 25letýho týpka...tak mam pravdu....on ji koupil z Neratovic(přeněji myslim, že tek kluk byl z Tuhaně ale to je jedno) Jo mužem se někdy srazit...v týdnu? no nwm... kde přesněji bydlíš? chodim do Prahy do práce ale končim každej den až v pět.možná se mužem nějak dohodnout po sz.

Odesláno

Tady máš 1.9 8v postavenej pěkně od podlahy a na weberech má 171 koní, co teprv udělá 2.0 16v :o:aut

[upravil dne 30.1.2010 Jenda 309]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

upravu v klude doporucujem motor to bez problemov zvladne osobna skusenost ci uz uprava rj,prevodovky,vyfukove zvody cca 131kw s upravenou prevodovkou a vyfukom(vyfuk povodny bez kat,stredoveho tlmica,sportovy nerez tlmic vzadu) 1-80km/h, 2-110km/h. bol som to skusit aj na sprintoch a honda prelud 2.2vtec nemala sancu tak ze asi tak. inac bola to 405 1.9 Mi16 tot moje skusenosti.

Odesláno

mi16 prevodovka je pomerne kraka to je jasne a preto ju bolo treba otvorit pomenily sa tam kolecka ako 5 a 4st.1,2,3 a R zostali povodne, dalej zmenil som stali prevod a nakoniec som upravil vyfuk. budem uprimny ale ked som to poprvy krat nastartoval tak som mal sakra velky respekt ale bal som sa ze to nevydrzi ta prevodovka a vydzala to.

viac vam neprezradim bo sa to neda ale fakt je ten ze som stim nastval vela ludi na vseliakych zrazoch co sa konali v petrzalke a tak podobne. inak trochu pocitaj stim ze hydr.dvihatka sa ti casom pekne rozklepu :D. uz tu mi16 nemam predal som to chalanovy a ten ju uplne rozflakal totalka. ale teraz sa chistam do dalsej mi16 teda ak mi to vide.

SV24 ty si si objednaval cipovanu ecu hmm?? co si dal za taku srandu? nie ze by som chcel nieco take riesit bo mam zopar ale ma to tak zajima co za to chcu vobec.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...