Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim

neveril by som ze bude zase riesit tento problem, ale po roku pouzivania vyfuku ho chcem zase vymenit. V obchode mi vtedy odporucili starline (vraj kvalitny taliansky vyrobca) tak som ho kupil.

Ani by mi nevadilo ze ho mam prvu zimu a spodok je hrdzavy, ale to ze pri rychlostiach nad 100km/hod musia mat pasazieri vzadu stuple v usiach. je neskutocne hlucny. Hlboky dunivy zvuk. Druha vec je ze pri volnobehu nejako cudne rezonuje. (mozno je zle zalozeny, alebo je uz deravy neviem)

takze skuste mi poradit s ktorou znackou mate skusenosti lebo fakt sa uz na druhy krat nechcem nechat oklamat...

dik

Odesláno

celkem v pohofě sou ty BOSAL, průměrná značka aj kvalita(jinak co se týče značky STARLINE tak nic nekupovat je to taková nejlevnější variant)

Odesláno

rpaveze ked som ho kupoval mal som na vyber bosal starline a este nejaky, a tusim ze starline bola najdrahsia volba. (preto som sa domieval ze bude aj najkvalitnejsi)

Odesláno

vyfukyonline ...

Bezne vyfuky, za bezne ceny ... Terajsi vyfuk co je na 306 tce tam bude uz 6 rok, okolo koncovky je hrdzavej, ne vsak deravej. Telo vyfuku je vsaku plne bez koroze.... Momentalne ted je trocha nepatrne hlucnejsi, asi uz je vnutri patrne vyzrany, ale to je uplne v pohode vzhledem na jeho vek ... Zatim kdyz neprdne, budu ho jezdit, neni nijak vic hlucny, jen kdyz stojim venku u nej, tak to neni to co byvalo ...

Vtedy stal myslim 2300 Sk, ted se da koupit pod 22 tisicky. Znacku nepoznam, takze nevim ...

Odesláno

V maji som daval koncovy Polmostrow cena 46€. Sadol OK, spoje som pretrel farbou na brzdice, zatial nehrdzavie, zvuk v pohode. V lete vymenim aj stred.

edit: 2.4.2010

Vymeneny aj stred, no pozor trochu nepasuje. Po nasadeny vibroval o kryty (v zakrute), musel som cez paku ohnut ruru na stred. diely. Inac spokojnost. Cena 50€ aj s dvoma sponami+dve gumy, kupovane cez vyfuky1.sk (doprava zdarma+dobra cena+doba dodania)

[upravil dne 2.4.2010 jojtik]

[upravil dne 2.4.2010 jojtik]

Odesláno

kamarad má bosal a je sním spokojený je levný a vydrží mě už 2 krát prasknul pokaždé sem si ho nechal svařit jednou za dvěstě podruhé za čtyřista korun. Ted zatím zase drží

Odesláno

Jj taky jsem před týdnem měnil a byl mi doporučený BOSAL tak je na autě.Cena asi 2200kč,středový díl. A jsem spokojený.

[upravil dne 22/1/10 Davidf]

Odesláno

Ahoj,

mě bylo řečeno, že ty Bosaly nejsou nic moc. Kupoval jsem na doporučení mechanika výfuk Klarius, ty prý jsou dobré, ale mám ho tam zatím jeno týden, takže zatím nemůžu říct jak je kvalitní. Jinak cenově je to tak stejné jako Bosal.

Tak hodně zdaru při výběru:)

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Ahoj. Dneska sem vlezl pod svého sedana a trochu se zděsil, potrubí středového tlumiče celkem dost rezavé po zimě, avšak stále bez dír. Koncový díl jsem před zimou opravoval sám a pečlivě, byla trošku urezlá i děrovaná trubka vevnitř, tak jsem ji vyměnil. Nicméně už od koupě auta má právě zmiňovaný lehce dunivý zvuk, ale toho sem si všimnul na více 306tkách. Ale ikdyž výfuk zatím pořád těsní, nemůže být problém nikde jinde než právě v něm. Značku si nevzpomenu, ale mám v plánu ho sundat, pokusit se snad o poslední opravu a nebo koupím středový i koncový díl nový. Co si myslíte o těch levných výfucích na aukru? Střed za 700 a koncový za 800, předpokládám kvalitu úměrnou ceně. Mohl bych si teoreticky výfuk vyrobit, což jsem už loni udělal na cabrio podle vzoru nedávno předtím opravovaného výfuku ze sedana, reálně bych mohl použít i nerez materiál, ale nemám na to zrovna moc čas.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...