jarda12 Odesláno 19. leden 2010 Odesláno 19. leden 2010 Čau mám 206 rok 2001 1.9d když dám spátečku tak mi normalně drží ale stejne mi pripada ze by tam mohla jit jak jinak no ale normalne po rovine vše drží ale jak třeba přidam při couvání a jedu rychlejc tak mi vypadne nebo když couvam do kopce prosím poradtě co stím jestli trba uz nemate nejaky zkusenosti??? Citovat
jarda12 Odesláno 19. leden 2010 Autor Odesláno 19. leden 2010 proste jak pridam tak vypadne hned a kdyz ji tam davam tak nak divne jako mi pripada ze tam neni uplne dana proste nevím Citovat
wooody Odesláno 20. leden 2010 Odesláno 20. leden 2010 ted sem z toho malinko jelen:myslim:myslim tak proč ji tam dáváš divně a ne normálně když to jde???? pokud tm je na půl tak je jasný že vypadne..... mě to taky 306 občas dělá, když tam nejde, vyřadim pustim spojku, zase sešlápnu a už jde... Citovat
jarda12 Odesláno 20. leden 2010 Autor Odesláno 20. leden 2010 tady me de prave hodne lehce a hodne lehce vypadne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.