Dopiťák Odesláno 29. leden 2010 Autor Odesláno 29. leden 2010 mno primo u miho modelu ne.. musel bych koupit oba dva svazky pod palubku i do motor prostoru..jelikoz z motor prostoru nevedou diag kable atd.. + u me kabelaze mam pripravu na alarm ..coz novy modely uz nemely.. tudis bych musel koupit nejakej vrakRV.98+ a to se v tehle dobe nevyplati.. na 1-2 sezony budu mit tohle a pak udelam druhou evoluci a u 1.6ky bych se nedivyl ze to jde vymenit..az v roce 2000 se zacali delat silnejsi 1.6ky (75kw) se mi zda... tak uz vim na co budu setrit po kastli [upravil dne 29/1/10 tommas11] [upravil dne 19/1/11 18:03 tommas11] Citovat
Dopiťák Odesláno 31. leden 2010 Autor Odesláno 31. leden 2010 Tak svazek hotov konecne.. zitra nahodim foto;) tak dneska prisel pristrojak doufam ze ho vecer skusim.. tak dneska uz sem to skusil a slapalo to.. [upravil dne 1/2/10 tommas11] Citovat
Dopiťák Odesláno 2. únor 2010 Autor Odesláno 2. únor 2010 dik tady pridam foto naradi co je potreba na konektory.. Citovat
Dopiťák Odesláno 2. únor 2010 Autor Odesláno 2. únor 2010 a tady je vsechno co sem potreboval na ty kabliky+ pajka Citovat
Dopiťák Odesláno 2. únor 2010 Autor Odesláno 2. únor 2010 tak to te lituju..kdyz sem koukal na ty tvary tech vypichovaku...a i s tim to nebylo nejak lechky Citovat
HonzaZ Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Tak jak pokračuje projekt \"Červený bedrník\"? Citovat
Dopiťák Odesláno 4. únor 2010 Autor Odesláno 4. únor 2010 Cus honzo jeste jednou ti moc dekuju za el. planky ...jinak pokracuju dodelavam nastavbu na strechu a asi 3 kontrolky a elektriku mam hotovou..a kontrolka bezpecnotnicha pasu je jen pro ridice nebo i pro spolujezdce? A jen tak pro upresneni v cestine je **red dwarf** **červeny trpaslik** ..jako ten anglickej sitkom docela ho zeru a neberto jako ze te opravuju ve zlym ..nekteri lidi me nechapou.. Citovat
Dopiťák Odesláno 4. únor 2010 Autor Odesláno 4. únor 2010 aaa vzhledem k tomu ze letos vysel peugeot s novym logem a sloganem a muj trpaslik vyjde taky letos tak mu dam asi tetovani na zadek ve stylu Motion & Emotion nejakej malej airbrush.. co vy na to? Citovat
Rejty Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 máš stejné myšlenky:):rokerchvalim:) u mne budou brushe trochu skryte.....)tesim se az mne dojde pistole a zacnu se s tim ucit..uz tedka mam doma stetec a barvy na pinstrip:) Citovat
HonzaZ Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Jasně, trochu jsem se seknul:mad:. Kdyby byla kontrolka pásu pro spolujezdce, tak by musel být v sedáku zátěžový spínač, a kablík od spínače u zámku pásu. [upravil dne 4/2/10 HonzaZ] Citovat
Dopiťák Odesláno 4. únor 2010 Autor Odesláno 4. únor 2010 a prave to nevim jestli se to dela s tim spinacem u spolujezdce nebo jen u ridice..ale podle toho co tam mam je to asi jen u ridice:myslim mno uvidime .. co se najde.. to rejty: ses docela borec ze si troufnes i na tohle..bejt tebou tak si otevru dilnu na calouneni a airbrush:D:aut [upravil dne 4/2/10 tommas11] Citovat
Dopiťák Odesláno 5. únor 2010 Autor Odesláno 5. únor 2010 The End... Vzhledek k tomu ze sou mi bezpredmetne mazany prispevky a nebyl sem nijak upozornen ani napomenut rozhodnul sem se odejit z fora ..Vzhleden k tomu ze sem chtel jen upravit veci na pravou miru a kvuli tomu aby se kupujici nezamotal do necoho o cem nejsou informace pravdive...mimo to se ze ma par lidi snazilo udelat debyla...Tudis nema cenu abych tu dal setrvaval .. Jen bych mel malej vzkaz pro jednoho nejmenovaneho clena.. Zamysli se nad tim co pises a co si skousel zamlcet..Jinak podle me je tvuj nazor typu moje auto je nejlepsi a ostatni mate jak to jen rikal **bastl**i kdyt to je sestaveno z ulpne stejnych originalnich dilu..tak by se mel asi nad sebou zamyslet a clen ktery promazal prispecky taky.. tim sem tu skoncil preju hodne stejsi a pohody martymu creamsovy onimu quckovy honzovy majkovy atak dal lidi ktery bych tu jmenoval je hodne jinak oni o naraznik se nebo mame na sebe kontakt takze se pak jen ozvy az ho budes chtit majku s tebou taky jeste doresim veci nez odejdu bubakkaja s tebou to taky doresim co nejdrive .. marty kapota je a nebudu ju davat do inzerce tudis jestli ju budes chtit za nejakou zbytkovou cenu dej vedet pres oniho ma na me kontakt.. A na zaver .. Mejte se tu vsichni pekne a at se vam dari plnit vase sny a predstavy se sklamanim a horkosti na jazyku DopitaK Citovat
Fr3sh Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Tady se posledni dobou deje vic veci...me je napomenuto na nadpis na tema..ted v pokecu je nadpis ??? a nic se nedeje..bylo mi zamknuto tema ze nejsme forum o virech ale o autech..ale nakupovani v kauflandu se tu toleruje..me to taky zacina srat tady...na vsechny by se melo stejne... Citovat
mr.SM Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 To neee, ja se tesil jak to dopadne s renovaci a inovaci... achjo...:fnuk:fnuk Citovat
oni Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 chlape co blbnes, kdybych mel odejit pokazde,kdyz se mi tady neco nelibilo nebo se s nekym hadal,tak bych tu koncil x-krat a takovejch by tu bylo vice. S nekteryma vecma taky nesouhlasim,ale tento club mi taky hodne dal a mnohokrat pomohl,tak si myslim svy a drzim jazyk za zuby! kazdopadne kontakt na sebe mame,tak kdyz tak pak pokecame.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.