Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: shark734

pozri to mas jedno, akurat ked chces na jeden televizor digi a na jeden skylik potrebujes 2 paraboly....ja mam 2 satelitne prijimace, v jednom mam kartu skylink a zdielam ju cez kabel-oba prijimace mam navzajom prepojene.... a mam aj digi-to znamena ze mam 2 paraboly s dvojitymi LNB konvertormi a zlúčené Diseqc prepinačom...na kazdej telke mozem pozerat to co chcem

EDIT: este ma napadlo ze sa daju na jednu parabolu nastavit obe druzice, lenze ja som mal 2 tak som to neriestil....skusal som to len tak z nudy ale na 85cm parabole(klasicka offsetova) bol slaby signal a pri zhorsenom pocasi by to vypadavalo....existuju MULTIBEAMove parably-su specialne pre prijem z viacerich druzic, cena okolo 70€

[upravil dne 21/1/10 shark734]

\'

Presne tak ... U nas tomu nadavaju Multifokalne anteny ... Mam ju, a montujeme len tu ... Uplna spokojnost. Digi ma signal cca 60 percent, astra 90 a viac ...

A nechapem preco by si si mal dat na jeden digi, a na druhy skylink :)

Ved mozes mat na jednom obe ...

Zaklad je Diseq, ktory spoji signal aj s astry, aj s intelsatu dokopy... V boxe si navolis trebars digi tv, a pozeras to, ked nahodou vypadne, prekoduju, supnes na astru ... To len v menu boxu prepinas ...

Urcite by som to inak nerobil ...

Multifokalna antena cca 70-80 Eur

2x LNB pre 2 TV cca 2x20 Eur

2x Showbox S300 cca 2x 80 Eur

2x Diseq cca 2x7 Eur

1X karta skylink cca 60 Eur

Toto cca 354 Eur ...

Teraz f konektory na koaxial cca 0,2 Eur jeden . Potrebujes cca 12 ks co je 2.4 Eur .Dalej potrebujes X metrov koaxialu, to si sam musis urcit, tj od anteny k jednemu televizoru, a od anteny k druhemu televizoru ... Potrebujes este prepojovaci kabel na skylink kartu, ten stoji cca 0.10 Eur meter ... To je tiez na tebe. Nanho potrebujes 2 x RS 232 koncovku, kupoval som ich ale po 0,4 Eur ...

+ praca ... Praca zalezi na tebe, ako si zrucny ... Mali sme aj ludi, ktorym sme prisli naladati iba ...

Takze umiestnit drziak si vies sam, poskladat parabolu a dan na nu LNB vies tiez, je to ako lego, kable vies tahat, F konektori urobit je primitivne, zapojit do boxov je tiez pohoda, aj rs 232 koncovky ti poradime ako a na typkovi bude uz len prist, a antenu naladit :)

Ked chces, to tu s tebou zmakneme.

Je to sice robota a vstupna cena, ale mas to potom zadara. Moj odhad je ze DIGI este minimalne rok pojde, podla mna aj viac :) A za tu dobu mozes pozerat vsetko ...

Odesláno

Jak je to s tím sdílením karty? Je to sice dost velká úspora financí, ale údajně dost dlouho přepíná kanály na příjimači bez karty. Neviděl jsem osobně, tak se ptám.

Odesláno

Prepina tak isto rychle, ako kdyby kartu mnel ...

Mozna to je pri vetsich vzdalenostech ... Na vic jak 10 metru sme to snad ani nedelali ...

Odesláno

ono zalezi od znacky prijimaca...na openboxoch to slapalo rychlo, no teraz mam dreamsky dsr-7500 a zdielam kartu po LAN kabli...to prepinanie je spomalene, ale uz by to mal riesit novy FW, len nejako nemam cas to odskusat

Odesláno
Původně zaslal: PEUGEOTIK307

SWAN

alebo potom svoj vlastný satelit s dekóderom

a pôjde aj HBO:aut

Hlavne ze na Swan, tj MAX MULTIMEDIA su same staznosti, najviac im to pixelizuje a nulove funkcie samotneho prijmaca :) To by bola ta najlepsia volba :P

Odesláno

Vyriesene. mam Skylink. Jeden satelit a 2 openboxy x-800. Chlapik co to montoval povedal aby sa to prihlasilo do 10 dni inac to zakoduju.

cena 260 euraj s montovanim

[upravil dne 23.1.2010 satan1984]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...