Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Hmm...no magio a skylink su dve podstatne odlisne veci...

Ale ak ti staci co pises nepotrebujes ani jedno...staci parabola, prijimac a prestudovat par for a TV mas v podstate zdarma :D

BTW: DVB - T ti nestaci? :P

[upravil dne 19.1.2010 Y2K]

Odesláno

ja mam skylink a som maximalne spokojny...v zaklade mas tieto programy: CT_1, ČT_2, ČT4_Sport, JOJ_, JOJ_PLUS, Markiza_, NOVA_cinema, Prima+COOL+Barrandov, STV_1, STV_2, STV_3, TV_Nova ...ja si myslim ze to bohate staci a hlavne neplatis mesacne poplatky.. nevyhoda je ze si musis kupit vsetky veci k tomu potrebne. Na 2 TV sa mestis do 190€ ak si vies pomoct sam

A co sa toho prijmu \"zadarmo\" tyka tak to sa neda porovnavat s kvalitou obrazu skylinku :D Stale pisem o DVB-S

[upravil dne 19/1/10 shark734]

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Hmm...no magio a skylink su dve podstatne odlisne veci...

Ale ak ti staci co pises nepotrebujes ani jedno...staci parabola, prijimac a prestudovat par for a TV mas v podstate zdarma :D

BTW: DVB - T ti nestaci? :P

[upravil dne 19.1.2010 Y2K]

parabolu mam na streche, ale od vcera nejde a opravara nebudem volat. uz sa volal 2 krat a aj tak sa to stale kazi. naposledy tu bol cca. pre 6mesiacmi. Parabola ma tusim cez 5 rokov. Tak svoje si uz odsluzila.

Kvoli digitalizacii chcem skusit nieco ine ako analogove vysielanie.

Neskor chcem kupovat aj vacsiu obrazovku teraz mam 54 cm. Co som sa vypraval s chalanmi v praci co si pokupovali obrazovky cez 120cm, tak obraz na nich stoji za prd. Same kocky. Jedine cez HDTV obraz za nieco stoji. Aspon tak tvrdia.

Odesláno

nieco na tom bude...ak chces SD prijem tak si kup telku maximalne do 82cm-tam sa to este da, ale akonahle chces nieco vacsie tak HD....ja tiez rozmyslam nad novym satelitom len 220€ je trochu moc ...AZbox HD Elite-fakt parada

Odesláno

Dovolim si tvrdit ze to uplne az tak pravda nie je...ale samozrejme cim vacsia telka tak tym vacsia velkost bodu pri rovnakom rozliseni :papa

Odesláno

bude sa to dat pozerat, len si budes musiet kupit nejaky multiroomovy satelit co je dost casto nestastne riesenie, alebo 2 satelity zvlast, k tomu parabolu a dvojity LNB konvertor...ku kazdemu satelitu z neho natiahnes koax....a mozes pozerat na kazdej TV co chces

Odesláno

Myslis ze to ide aj s jednou parabolou a dvomi prijimacmi.

Ak mas len jeden prijimac tak mozes pozerat na dvoch telkach ale iba rovnake programy ktore ked prepnes na prijimaci satelitnom samozrejme sa prepnu na oboch telkach.

Odesláno

no pociatocne naklady su vyssie, ale ked si zoberez ze za magio budes mesacne platit a mas viazanost na urcitu dobu...ked ti skonci tak platis dalej...zober si to tak za za nejaky rok sa ti to vrati a za skylink uz viac neplatis a mas to na neobmedzenu dobu

EDIT: da sa aj cierny prijem len dokedy to bude nikdy nevies, napr. uz 2 roky sa hovori ze to padne a stale to ide

Odesláno

EDIT: da sa aj cierny prijem len dokedy to bude nikdy nevies, napr. uz 2 roky sa hovori ze to padne a stale to ide

Jo to tzv. CIGI TV. Prý to brzy zkončí, protože DIGi se chystá na nový systém kódování, který zatím není rozluštěný.

Já osobně mám Skylink a spokojenost. Kupoval jsem set na dvě družice a pro dvě televize (1xparabola, 1xkonvertor, 2xpříjimač a 2xkarta Skylink). Celé mě to vyšlo asi na 8500,-. Montoval jsem si to sám, takže práci jsem si neúčtoval:D

Odesláno

ja mam len jednu kartu ktoru zdielam po LAN kabli takze ma to vyslo este menej a Satelity mam aj s USB takze mozem nahravat a podobne...len treba prestudovat fora kde sa venuju satelitnej technike....a CIGI uz prechadza na iny kodovaci system 2 roky :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...