Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zatím jsem neměl problém a hlavně nevím ve které části silničního zákona je to zakázaný.To bys musel narazit na úplnýho blba aby tě za to pokutoval.Jesli jsou homologovaný pravda nevím,ale snad bych věřil prodejci ...

Odesláno
Původně zaslal: stehla66

akurát já tam mám diody:roll i když být nesmí

Jak tam máš diody,mě to počítač nesežral a hlavně malinko svítili pořád,tak je mám ve sklepě.Proto jsem koupil tyhle modrý žárovky ...

Odesláno

Na vozidlách sa smú počas prevádzky v cestnej

premávke používať len svetelné zdroje a zariadenia

v predpísanom počte a s predpísanou farbou vyžarovaného

alebo odrážaného svetla, ktoré sú pre daný druh

a kategóriu vozidla predpísané. Svetelné zariadenia na

vozidlách musia spĺňať ustanovené technické požiadavky,

podľa ktorých musia byť homologizované alebo

typovo schválené ES.

U nas je to vyhlaska Ministerstva dopravy, pôšt a telekomunikácií

Odesláno
Původně zaslal: Brandy20

King81

Future light Gold line, keď sa na ne pozries svieta na modro, alebo ako klasika? A ake parkovacky si dal k nim?

Skôr su do biela, mozno v nejakom uhle zbadas slabucky modry nadych, to si myslim ja, mozno som farboslepy:cool: Parkovacky mam obycajne. Skusil som kupit tie modre, ze vraj svietia na bielo, mi v obchode povedal, ale bola to aj tak neprijemna modra, vyzeralo to hrozne. Tu jeden na fore vyssie pisal, ze kupil parkovacky plnene xenonovym plynom. Take som nikde este nenasiel.

Odesláno
Původně zaslal: stehla66

neříká nic a svití to jen když zapnu, tak já mám 307sw rok výroby 2002 a neukazuje mi to prasklé žárovky

Tak to jo,ale tady jsme na fóru407 a té to počítač hlásí jako chybu a je s tím problém ...

Odesláno

To je zaujimave, ked je vrch ziarovky modry, ale uz som ich objednal z tej firmy z TN, tak uvidim, dik

[upravil dne 18/1/10 Brandy20]

A ty vlastne co chces? Aby boli do biela alebo modra?

Odesláno
Původně zaslal: King81

To je zaujimave, ked je vrch ziarovky modry, ale uz som ich objednal z tej firmy z TN, tak uvidim, dik

Ja chcem aby boli do biela, tak preto sa pýtam

Odesláno

Ja chcem aby boli do biela, tak preto sa pýtam

Su biele, fakt. Sice to nikdy nebude xenon:D ale oproti klasickej zltej H1 to je nebe a dudy. To ze je ten vrch modry, toho sa vobec nemusis bat. Su pekne biele, a ked si par metrov od auta a kuknes z roznych uhlov, sem-tam maju trosicku jemne lahucke ine sfarbenie, ale velmi pekne. Ziadna modra tam nie je, take by som si na auto nedal. Aj modre xenony mi uz idu na nervy. Ja som teraz mimo TN, ale dalsi tyzden si ich idem kupit, lebo mam taraz lave svetlo zlte a prave biele:)

Odesláno

to Brandy: a zopar ludi sa ma uz pytali ci mam xenony, tak ma to aj potesilo;)

a ta svietivost je aka? je tam naozaj vidiet tych 50%? ja som objednal dve balenia. Si si to mal aj ty zajednat, kým budu v akcii

Odesláno

a ta svietivost je aka? je tam naozaj vidiet tych 50%? ja som objednal dve balenia. Si si to mal aj ty zajednat, kým budu v akcii

Pozri, na obal ti dnes napisu co si len bude priat. Ale si myslim, ze su dost slusne, nejake obycajne H1 sa mozu strcit. Ked som tam prisiel, chcel som PHILIPSy za vysse 20€. Nastastie nemali a odporucali mi tieto, ze maju s nimi dlhe a dobre skusenosti, vraj ich robia Nemci. Aj mal pravdu. Bez akcie su celkom drahe, takze sa asi fakt oplatia. A co myslis tym, ze si ich zajednal? Akoze ti ich podrzia a ty si pre ne prides? Inak ja som ich kupoval pre 3/4 rokom a vtedy ich uz mali za tuto cenu.

Odesláno

Pozri, na obal ti dnes napisu co si len bude priat. Ale si myslim, ze su dost slusne, nejake obycajne H1 sa mozu strcit. Ked som tam prisiel, chcel som PHILIPSy za vysse 20€. Nastastie nemali a odporucali mi tieto, ze maju s nimi dlhe a dobre skusenosti, vraj ich robia Nemci. Aj mal pravdu. Bez akcie su celkom drahe, takze sa asi fakt oplatia. A co myslis tym, ze si ich zajednal? Akoze ti ich podrzia a ty si pre ne prides? Inak ja som ich kupoval pre 3/4 rokom a vtedy ich uz mali za tuto cenu.

Tie philipsy som mal aj v oku, ale ta cena sa mi nepacila :-)

no ja som si ich objednal cez net, s tým, že som si tam dal osobny odber v TN

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...