Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tezko rict,kdo by byl lepsi v zatackach,zalezi hooodne na ridici..:super

Ja bych si na Vas troufnul,i kdyz o sobe jako o ridici nemam valne mineni:D ale svymu Pugovi bezmezne verim...:P:P

Odesláno

hele kluci to neni fer! :bacha ja si ji pekne schovam do garaze pak ji jen vyndam na upravy a vyjedu az na sraazek :aut Jinak s premapovanim bych si hlavu nedelal.Mam znameho a ten ma opravdu super vysledky! Takze vykon urcite dolu nepujde :mrk

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tady máš fotku toho ventilu:

ten vyvod nalevo je do posilovace, ten jakoby nahoru k tobe je k tem podtlakum..a jeste jak tam je zprava ten konektor ke kterymu jdou dva hnedy dratky, tak nad nim je jeste jeden vyvod kterej na fotce neni videt a ten mam volnej..

Snad ti to k necemu pomuze, ale vubec nevim jestli je to takhle spravne, ja jsem si stim jednou hral a zkousel jsem to ruzne prepojovat a takhle to jede nejlip:D:papa

[upravil dne 12/2/10 Kuba 306 S16]

Odesláno

Super diky moc taky na to mrknu mno me to bud jelo krasne od spoda ale ve vysokejch ne a nebo od spoda ne a ve vysokejch to jelo jako das uvidim mno marty777 mi jeden ten ventil bude posilat tak uvidime snad to bude tim :-) protoze podtlaky funguji

• O 2 týdny později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Tak nejaka aktualizace : Auto po dotazeni do servisu dostalo novej kloub poloosy a kdyz mi technik zavolal ze mam auto hotove byl jsem stastnej ze po 2 mesicich budu jezdit ale dalsi problem leve lozisko komplet na kasi a auto nebrzdi,nebrzdi z duvodu toho jak 2 mesice stala tak kotouce jsou uplne vyrezli a ani po nejakem brzdeni rez nezmizela a na pravem kotouci mi brzdi asi 4 mm cast kotouce takze auto je zase nepojizdne a ceka na vymenu lozisek a brzd,brzdy pujdou rovnou 283mm to prozatim vse :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...