Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

a můžu mít jeden dotaz ? jak se chová světlo z čočky, když prochází vroubkovanym sklem ? taky bych to dal do 205ky, ale odrazuju mě to nečirý sklo, to to přece musí ještě lámat trochu ne :myslim

Odesláno

Nekde tady jsem dokonce nasel obrazek jak sviti a rozptyluje svetlo cocka a jak jenom sklo. Myslim ze to bude dohromady delat neplechu. Ale nevim.

jinak ZDE ODKAZ

[upravil dne 22/1/10 jodua]

Odesláno

ver ze to sviti luxusne..... ono tyhle svetla maj strasne maly vroubkovani ve skle,takze jak sam vidis do cirosti nemaj daleko.....

Odesláno

Verim, sam mam na stary 405 angel eyes a HID xenony. Rozdil oproti H4 a je nesrovnatelny. Pri dalkovych nmi sviti HID xenon H1 a dalkovy halogen H1 a je to velky rozdil oproti origu

Odesláno
Původně zaslal: oni

ver ze to sviti luxusne..... ono tyhle svetla maj strasne maly vroubkovani ve skle,takze jak sam vidis do cirosti nemaj daleko.....

Jak říká oni, u těchto světel je minimální vroubkování na skle. je to taky tím, že původně je v parabole to žluté rozrážecí sklo (plast) který to usměnuje. Mám doma ještě 2 parabolové světlo bez rozrážecího skla a to je podstatně více vroubkované. Po namontování už to nebylo ono. Můžu vyfotit proti zdi jak to děla přesně \"hranu\". Jiank svítivost luxusní a i pěkně to vypadá.

BTW. Zkoušel jsem dát D1S přímo do reflektoru za to žluté rozrážecí sklo a svítilo to pomalu všude - nebylo to usměrněné a osilňovalo to.

No a závěrem, na podzim jsem byl na STK na světla nebyla žádná připomínka. PČR zatím taky nic:aut

Odesláno

ono zalezi ktery technik se k autu postaví:)takhle to totiz vypada opravdu jako fabrikou vyrobena zastavba:):P

Odesláno

jestli muzu prihodit foto i ja..tady sou bixenony z octavky ve svetlech 206..je to trochu:xvulale snad se nebudes zlobit

Odesláno
Původně zaslal: Rejty

jestli muzu prihodit foto i ja..tady sou bixenony z octavky ve svetlech 206..je to trochu:xvulale snad se nebudes zlobit

Ono kdyby udělal kryt na ten držák čočky tak by to nebylo do očí. jinak věřím, že to může též solidně svítit.

Odesláno

hm hodne luxusni barva a ty kola perfekt jinak pokud dobre koukam tak mas na prednich kolech pneumatiky Fuldy taky jsem mel a byl jsem dost spokojen:-)me se ty AE libi i na starem modelu ale ja bych asi chtel cerny

Odesláno

jj fuldy,hele 400 za jdenu v bazaci a meli 7mm a naprosta spokojenost! jj jenze kdyz ja kupoval AE,tak byli jen tyto,to zadny jiny nebyli.... jako neni to nejhorsi.... ale nejak sem dospel k tomu,ze origo je origo,mam verzi XN,takze social a muzu rict,ze do stavu S16 mi chybi jen motor(coz to nejpoctatnejsi) a zadni kotoucova naprava,jinak uz vse! jj kola mi taky dali zabrat,sehnal jsem je tady od jednoho clena v dezolatnim stavu a pak probehla uprava do tehle podoby!

Odesláno

hele tak to za me uz ne, udelas z toho tuctovku dle meho nazoru a to si tohle auto nezaslouzi,dal bych jen z noveho modelu...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...