Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: wooody

vyznam to má, alespoň u mě, když někam jedu, a škrtnu už tim lízátkem, je z gumy, nevadí mu to, tak vim že tam nemám jezdit, pač bych nemusel vyjet...

Tak to pozna většina lidí i bez lízátka:D ale jinak docela fajn duvod takže už mi to je zcela jasný a gratuluji :D

Odesláno
Původně zaslal: BOSSCZ

vyznam to má, alespoň u mě, když někam jedu, a škrtnu už tim lízátkem, je z gumy, nevadí mu to, tak vim že tam nemám jezdit, pač bych nemusel vyjet...

Tak to pozna většina lidí i bez lízátka:D ale jinak docela fajn duvod takže už mi to je zcela jasný a gratuluji :D

promiň, ale většina lidí takovídle problémy vůbec neřeší a je vidět že si nikdy nejezdil se sníženym autem já když vim že auto mám 6 cm nad zemí a lízátko mám 4,5 tak vim že když tu věc škrtnu tim lízátkem tak to bude tip ťop nebo vůbec.... a jestli jseš tak dobrej že poznáš jestli ten hrbol na silnici má 5 nebo 7 cm, tak to seš docela frajer....... a prosí, nepiš přiblblý komentáře typu že sem si to neměl snižovat, já to vím, je to moje věc, pouze sem napsal k čemu to je dobrý, a mě se to líbí, a jak už bylo praveno mnohokrát, za krásu se trpí....

P.S. Až budeš mít auto ve stejný výšce jako já tak se o tom můžem bavit.... jinak kubo sry za :xvul ale už sem musel..

Odesláno

Původně zaslal: BOSSCZ

promiň, ale většina lidí takovídle problémy vůbec neřeší a je vidět že si nikdy nejezdil se sníženym autem já když vim že auto mám 6 cm nad zemí a lízátko mám 4,5 tak vim že když tu věc škrtnu tim lízátkem tak to bude tip ťop nebo vůbec.... a jestli jseš tak dobrej že poznáš jestli ten hrbol na silnici má 5 nebo 7 cm, tak to seš docela frajer....... a prosí, nepiš přiblblý komentáře typu že sem si to neměl snižovat, já to vím, je to moje věc, pouze sem napsal k čemu to je dobrý, a mě se to líbí, a jak už bylo praveno mnohokrát, za krásu se trpí....

P.S. Až budeš mít auto ve stejný výšce jako já tak se o tom můžem bavit.... jinak kubo sry za :xvul ale už sem musel..

Ok ale já taky musel :D chápu co jsi tím chtěl říct a proč to máte, jen je to hnusný a kazí to pěkný auto.:aut

Odesláno

Beda :dneska jsem je lakoval necham to pres noc uschnout a zitra budou na aute :-)

Woody me se to bez tech der libi na tom tvem ze mas ten novej naraznik me se libi vic tento :-)

SV24: ty asi nechces flexu a brusko jak tak koukam vid?:D:D

Odesláno

pekne,pekne, dlouho jsem premyslel co mi tam nesedii a uz vim, ten pruh cernej na narazniku bych dal do cerveny a by tam bylo cerny jenom to lizatko...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...