BOSSCZ Odesláno 19. květen 2010 Odesláno 19. květen 2010 Původně zaslal: wooody vyznam to má, alespoň u mě, když někam jedu, a škrtnu už tim lízátkem, je z gumy, nevadí mu to, tak vim že tam nemám jezdit, pač bych nemusel vyjet... Tak to pozna většina lidí i bez lízátka:D ale jinak docela fajn duvod takže už mi to je zcela jasný a gratuluji Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 19. květen 2010 Autor Odesláno 19. květen 2010 za kazdej nazor diky me se tam libi a to je hlavni si myslim:-)) [upravil dne 19/5/10 306-Kubik-S16] Citovat
wooody Odesláno 19. květen 2010 Odesláno 19. květen 2010 Původně zaslal: BOSSCZ Původně zaslal: wooody vyznam to má, alespoň u mě, když někam jedu, a škrtnu už tim lízátkem, je z gumy, nevadí mu to, tak vim že tam nemám jezdit, pač bych nemusel vyjet... Tak to pozna většina lidí i bez lízátka:D ale jinak docela fajn duvod takže už mi to je zcela jasný a gratuluji promiň, ale většina lidí takovídle problémy vůbec neřeší a je vidět že si nikdy nejezdil se sníženym autem já když vim že auto mám 6 cm nad zemí a lízátko mám 4,5 tak vim že když tu věc škrtnu tim lízátkem tak to bude tip ťop nebo vůbec.... a jestli jseš tak dobrej že poznáš jestli ten hrbol na silnici má 5 nebo 7 cm, tak to seš docela frajer....... a prosí, nepiš přiblblý komentáře typu že sem si to neměl snižovat, já to vím, je to moje věc, pouze sem napsal k čemu to je dobrý, a mě se to líbí, a jak už bylo praveno mnohokrát, za krásu se trpí.... P.S. Až budeš mít auto ve stejný výšce jako já tak se o tom můžem bavit.... jinak kubo sry za ale už sem musel.. Citovat
BOSSCZ Odesláno 19. květen 2010 Odesláno 19. květen 2010 Původně zaslal: wooody Původně zaslal: BOSSCZ Původně zaslal: wooody vyznam to má, alespoň u mě, když někam jedu, a škrtnu už tim lízátkem, je z gumy, nevadí mu to, tak vim že tam nemám jezdit, pač bych nemusel vyjet... Tak to pozna většina lidí i bez lízátka:D ale jinak docela fajn duvod takže už mi to je zcela jasný a gratuluji promiň, ale většina lidí takovídle problémy vůbec neřeší a je vidět že si nikdy nejezdil se sníženym autem já když vim že auto mám 6 cm nad zemí a lízátko mám 4,5 tak vim že když tu věc škrtnu tim lízátkem tak to bude tip ťop nebo vůbec.... a jestli jseš tak dobrej že poznáš jestli ten hrbol na silnici má 5 nebo 7 cm, tak to seš docela frajer....... a prosí, nepiš přiblblý komentáře typu že sem si to neměl snižovat, já to vím, je to moje věc, pouze sem napsal k čemu to je dobrý, a mě se to líbí, a jak už bylo praveno mnohokrát, za krásu se trpí.... P.S. Až budeš mít auto ve stejný výšce jako já tak se o tom můžem bavit.... jinak kubo sry za ale už sem musel.. Ok ale já taky musel chápu co jsi tím chtěl říct a proč to máte, jen je to hnusný a kazí to pěkný auto. Citovat
SV 24 Odesláno 19. květen 2010 Odesláno 19. květen 2010 jste jedna fotka z ulice p.s.: Kuba sel za pritelem,tak se si i fotil jeho auto Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 19. květen 2010 Autor Odesláno 19. květen 2010 Ty jsi debil ten pritel byl muj tata magore:D:D:D Citovat
wooody Odesláno 19. květen 2010 Odesláno 19. květen 2010 nevim hele, to bez těch dir se mi zdá hezčí, jinak paráda... Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 19. květen 2010 Autor Odesláno 19. květen 2010 Beda :dneska jsem je lakoval necham to pres noc uschnout a zitra budou na aute :-) Woody me se to bez tech der libi na tom tvem ze mas ten novej naraznik me se libi vic tento :-) SV24: ty asi nechces flexu a brusko jak tak koukam vid?:D Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 20. květen 2010 Autor Odesláno 20. květen 2010 Vcera vecer jsem nalakoval kryty zrcatek a dneska jsem je dal na auto hned to vypada zase o neco lip :-) a kdyz uz jsem byl u auta tak jsem vratil zpet originalni vzduchovej box s filtrem :-) Citovat
oni Odesláno 20. květen 2010 Odesláno 20. květen 2010 pekne,pekne, dlouho jsem premyslel co mi tam nesedii a uz vim, ten pruh cernej na narazniku bych dal do cerveny a by tam bylo cerny jenom to lizatko... Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 20. květen 2010 Autor Odesláno 20. květen 2010 jojo asi to taky tak udelam jen uz nemam barvu musim si nechat udelat :-) Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 23. květen 2010 Autor Odesláno 23. květen 2010 Tak jsem se konecne dockal a mam nove kolecka fakt se mi tam moc libi !!:-))) Citovat
309GT Odesláno 23. květen 2010 Odesláno 23. květen 2010 To jsou ty jak jsi ukradl Rejtymu?:D:DSlušej:potlesk Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 23. květen 2010 Autor Odesláno 23. květen 2010 nejakmu je ukradli a objevily se na mem aute:D diky fakt se mi tam libi jeste dam dozadu centakovou podlozku aby s emi tam ty 215/40 vesli a muzu jezdit :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.