Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ja mam origo H7+H1 bez toho plastu coz si myslim ze tyto svetla svitej nejlepe nebo nikdy jsem si nestezoval,pak jsem jako mladej blbecek koupil AE. pak sem do nich nabastlil bixenon ze superba a to sviti uplne super,ale zase se mi nelibi ten vzhled. kazdopadne budu rad,kdyz se ozves,mel bych zajem.... jj to sem mel bejt ja,ale ja to pak odvolal,pac nebyli penize a dlouho jsem po patku vyspaval:D, takze ani nebyl nejak cas....

Odesláno

no xenony jsem mel 6000K, ted mam 4300 a ty jsou proste lepsi a ne tak provokacni. jinak vim jak svitej skodovky a ze svitej luxusne a mel sem sanci sehnat celou cocku s bixenonem a preci jen bixenon s dalkovou sviti vic... urcite,az bude nejakej dalsi a bude cas a prachy,dorazim....

Odesláno

jiank co se tycejine optiky na tenhle mkodel,bud bych udelal prestavbu na facelift nebo bych to tak nechal.kazdopadne AE bych nekupoval,k tomu starsimu čumaku bych řekl že nesednou a tyhle origo svetla sou uplne luxus...podtrhuje tu dobu vzniku toho auta:autmne se to libi moc tak jak to masa ten lak:):potlesk:potlesk

co bylo s motorem?

Odesláno

Mno hele s motorem ono to jelo az od nejakejch 4500 ot jinak to proste nejelo tak sem badal cim by to mohlo byt a jak to ma ty dve varianty sani dlouhe a kratke tak fungovala jen jedna varianta protoze neotviral ventil co ovlada podlaky ktere oteviraji klapky v sani.

Jo me se to taky moc libi tyhle svetla proste bomba taky je mozna encham ale ted kdyz jsou veceri tak fakt nevidis a bilej kryt nechci protoze to uz nebude tak hezky :-)

Odesláno

mozna by stacilo jen sehnat nove kryci sklo,protoze co vim u favorita a iu me206..kdyz sem vymenil svetla za nove sklo u facka a svetla u 206 svitilo tohnedka o 100%lepe

tyhle svetla sou stylove:)

Odesláno

spíš bych řek, že ten samotný žlutý plast přestal tolik propouštět světla, přecejenom je to 15 let z fabriky:D k tomu sání: jelo ti to jenom na krátký, protože dlouhý je na krouťák odspoda a krátký na vysoký otáčky :super

Odesláno

Tak jsem měl tyto světla, na pohled jsou parádní, ale opravdu to málo svítí. Je to taky tím, že je to osazeno H1/H1. Udělal jsem na nich menší úpravičku. Je tam Bixenon ze Superba. Teď to konečně svítí jako blázen :)

[upravil dne 21.1.10 Kvasky]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...