Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vim.. ve svym vlakne mam u fotek hnd i vahu :)

Alu 7,1kg a pneu 8,6kg takze celkove cca 16kg .. predevsim pneu je tezsi nez klasicka UHP a ET15 taky prida neco na vaze ;)

• O 4 týdny později...
  • O 3 měsíce později...
Odesláno

Tak nejake novinky co jsem udelal na sezonu 2012 :-) vratil jsem se zpet k 15\" kolum protoze abych na tich 17\" menil kazdou sezonu nejake cepy to ne :-) takze kola 15\" obul jsem je do semisliku Toyo Proxes R1R 195/50 protoze chci zkusit s AKCZ\' amater cup,dal jsem komplet novy ramena a jelikoz jsem si rikal ze auto nejak plave a po sundani kola sem se nestacil divit zadni silenblok ramene utzenej tycka stabilizatoru vypadla z kloubu tak jsem koupil jeste tycky stabilizatoru a tekdon to teprve sedi fakt luxusne nic neboucha no proste parada probehla i STK takze na dva roky klid :-) jeste jsem vymenil olej a filtry ted uz jenom dorezit vymenu serva a bude snad klid ) pres zimu musim stihnout repas zadni napravy a to je asi pro zatim vse :-))

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak jsem sehal temer nejety vyfuk Remus a jeste prijde rezonator uvidime jeslti to bude o neco lepsi nez tedkon od svodu jenom trubka. Hlavne musim koupit novej tesnici krouzek mezi svody a dalsi cast vyfuku a navarit to ve spravnem uhlu protoze aby mi to za sezonu dvakrat fouklo fakt uz nechci pak to tam strasne prdi a lambda se muze zblaznit kdyz tam ma furt kyslik :(

post-26856-14109620822252_thumb.jpg

Odesláno

Pokud by to nekoho zajimalo tak k tem vyse zminovanym vaham napr. stredne sjety slick Dunlop cca 6kg .. necekal jsem ze budou slicky tak lehke .. takze kdyz ted vezmu do ruky Alessio F1 (9kg) a na tom Federaly (cca 9kg) tak je to neskutecne tezky oproti TD Pro Race 1.2 (cca 7kg) a Dunlop slick (cca 6kg) :D Vse v 15\"

PS: Pripravuj pripravuj.. az budu znat terminy hodim je zas do srazu ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...