Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

včera jsem dovezl 106ku a nedrží volnoběch a jede ve vysokých otáčkách pouze,tak než se do teho pustím,jestli jste někdo neměl stejnej problém.je to 1.4 55kw r.v 98,takže vícibod:myslim

Odesláno
http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=65990 určitě mrkni na to co je na obrázku (map senzor) mám stejný motor i rok výroby...mě to ale otáčky po zahřátí motoru ztratilo a chcíplo mi to... určitě zkus jestli máš v cajku lambdu a čidlo teploty vody dál to může bejt krokáč a potencimoetr škrtící klapky.. doporučuju vzít auto na diagnostiku...zjistí ti hned čím to je a máš po starostech:super u mě to byl urezlý drátek u konektrou co se připojoval na Map senzor. Hodně štěstí při řešení problému a hlavně pevný nervy:D
Odesláno

vis co je ale nejlepsi ze kdyz je ten senzor v pytli, jede auto tak 2x lip :D:D sice za vic, ale je to naloz..skoda ze nejde udelat neco aby kdyz chci tak aby to jelo takhle, jen na sprint a pak zase normalni vykon :D

Odesláno

Byla tady řeč i o nějakém tom rezistoru, který by se připájel k MAP senzoru. Nějak se po tomhle řešení slehla zem. Rád bych to přinejmenším na pár km vyzkoušel, jenže vůbec netuším okolo jaké hodnoty se odpor rezistoru má pohybovat. Poradí někdo? :roker

Odesláno

Muselo by se to udelat tak..aby senzor daval ze je tam vetsi tlak vzduchu nez doopravdy je..aby jednotka davala vice paliva...

[upravil dne 17/1/10 Fr3sh]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...