JarryC Odesláno 17. leden 2010 Odesláno 17. leden 2010 Zdravím všechny, mám 307čku 1.6 benzin r.v.2006 s tempomatem najeto 46000 km. Začal se mě sám vypínat tempomat a když se vypne,tak již nejde zapnout,až když zastavím a vypnu zapalování,tak po nastartování opět funguje(třeba 200km,než jsem ho manuálně vypnul) Včera jsem jel trasu Otrokovice-Praha a zpět,po cca. 40km po dálnici se vypnul.Na nejbližší benzince jsem vypnul zapalování. Po nastartování vydržel až do Prahy.Na zpáteční cestě se mě ho již nepodařilo aktivovat. Setkal se již někdo z Vás s něčím podobným? Předem dík za Vaše názory. Citovat
kobr Odesláno 17. leden 2010 Odesláno 17. leden 2010 Rozštelované spínače brzdy a spojky. Na brzdě jsou dva, jeden pro tempomat, druhý je pro brzdové světla. Liší se barvou, ale který je pro něco, nevím. Zatlač všechny tři na doraz a kontroluj brzdové světla, kdy začnou svítit. Citovat
JarryC Odesláno 17. leden 2010 Autor Odesláno 17. leden 2010 Původně zaslal: kobr Rozštelované spínače brzdy a spojky. Na brzdě jsou dva, jeden pro tempomat, druhý je pro brzdové světla. Liší se barvou, ale který je pro něco, nevím. Zatlač všechny tři na doraz a kontroluj brzdové světla, kdy začnou svítit. Tak jsi měl pravdu,dělal to asi spínač na brzdovém pedálu(špatně spínal,někdy jo a někdy pozdě) Ten spínač je tam jeden,ale vede do něj více vodičů. prostříkl jsem ho kontoxem a rozchodil. Nyní spíná okamžitě. Seš dobrej. Díky. Citovat
kobr Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 Kdyby jsi zkusil hledání, tak bys věděl, o čem je řeč. Stačilo zadat do hledání výraz tempomat a tam toho je. Samozřejmě, pochvala těší. [upravil dne 18/1/10 kobr] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.