Guest MMMMM Odesláno 16. leden 2010 Odesláno 16. leden 2010 Protože mám auto z Belgie, je alarm nastaven né jako CZ ale jako Belgie. Ten kdo to má nastaveno nebo měl asi ví jaký je rozdíl oproti CZ. Prostě auto po několika minutách aktivuje alarm i když není auto zamčeném tzn. i když sedíte uvnitř jako spolujezdec a řidič odejde tak pokud není klíček v zapalování aktivuje se alarm a ve chvíli kdy otevřete dveře tak houká. To je dost otravné. Dá se to přenastavit přes diagnostiku ale chce to jakýsi asi 5ti místný kod. A nikdo neví jaký /ani Peugeot, ani pp205/. Nevíte někdo jak tento kód získat, je k tomu potřeba VIN. díky všem Citovat
Přema Odesláno 16. leden 2010 Odesláno 16. leden 2010 nemáš to někde na kartičce s kódama ke klíčům a immo...... Citovat
Guest MMMMM Odesláno 16. leden 2010 Odesláno 16. leden 2010 Mám kod ke klíčím - 4 místný pak mám nějaký ručně psaný kod - 6ti místný LRHG32 nebo 632 nepamatuji se jestli ten kód na to odblokování alarmu byl 5,6 místný Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.