Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Škubnutí/cuknutí při přeřazení

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím Vás, jak jsem psal do sekce Modely, koupil jsem si Peugeota 206 GTi, koupil jsem ojeté auto, takže má nějáké ty mušky. Ale nejvíc mě vadí, že když řadím rychlostní stupně 1,2,3 tak než pustím spojku, jako by to kopne/škubne/cukne, tipoval bych to na nějáký silenblok, nebo co by to podle Vás mohlo dělat? Děkuji moc za rady. V Peugeotech se zatím moc nevyznám.

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Najčastejšie to spôsobuje spodné uloženie motora. Presnejšie tozistíš keď na montážnej jeme budeš posúvať auto so zaradenou rýchlosťou.

Super, děkuji moc, hned jak trošku opadnes sníh, vjedu na rampu a zkusím to. Díky.

Odesláno

Je to taká blbosť, ale možno predsa: otec keď sadol do pežota tiež bol nešťastný a cukalo mu to, pretože oproti iným autám chytá spojka viac navrchu (aspoň teda na 307 a keď sme skúšali, tak aj na 206). Je to trochu nezvyk, ale možno v tom netreba hľadať chybu, len proste trochu iný spôsob :)

Odesláno
Původně zaslal: omegascream

Je to taká blbosť, ale možno predsa: otec keď sadol do pežota tiež bol nešťastný a cukalo mu to, pretože oproti iným autám chytá spojka viac navrchu (aspoň teda na 307 a keď sme skúšali, tak aj na 206). Je to trochu nezvyk, ale možno v tom netreba hľadať chybu, len proste trochu iný spôsob :)

Jasně, taky jsem si chvíli říkal, že neumím řadit, ale pak jsem to zkoušel, a ono to nedělá jako furt, jen většinou když přeřazuji, ale když mám třeba dvojku a vyšlápnu spojku a znovu spojku pustím, tak to neudělá. Vyzkouším ten silenblok jak mi poradil pastorek a uvidím. :) Ale to auto je úžasné, vezl jsem, řídil jsem už kde co, ale tohle je fakt lev. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...