Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

obchodoval někdo z vás s touto firmou? potřebuju nakoupit zboží ale nejsem si jistý. Nefunguje jim košík na webu a mají tam jen adresu. Sice mi ochotně odepisují na mejly a že peníze musím poslat na jejich účet předem ale chci mít jistotu že někdo už s nimi spolupracoval.

díky za odpovědi k věci

http://www.ecosse-peugeot.co.uk

Odesláno
Původně zaslal: Lentilka

no ja tam nikdy nic nekupoval ale přijde mi že tam mají předraženo...

dělají v origo kvalitě-tak že matroš je ABS měkčený plast. a nárazník na coupé stojí origo 18000,- tuším tak že dát 12000,- za jejich není až tolik.Když se mrkneš na naše obchody co nabízejí za laminátové hnusy a ceny jsou i vyšší.

Za kvalitu a výjměčnost se musí dobře zaplatit. Není vždy účelné kupovat a chtít levné věci. Ale ted prosím k tématu této firmy

Odesláno

Někdo tu kdysi psal že byl problém s odesíláním do CZ,buď to nechtěli poslat,nebo to bylo drahé,ale napiš jim mail a uvidíš

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Někdo tu kdysi psal že byl problém s odesíláním do CZ,buď to nechtěli poslat,nebo to bylo drahé,ale napiš jim mail a uvidíš

tohle už mám vyřízené-jsou velice ochotni i když pošta je neskutečně drahá ale hlavně že funguje komunikace

Už mám i objednáno:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...