tom406 Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 obchodoval někdo z vás s touto firmou? potřebuju nakoupit zboží ale nejsem si jistý. Nefunguje jim košík na webu a mají tam jen adresu. Sice mi ochotně odepisují na mejly a že peníze musím poslat na jejich účet předem ale chci mít jistotu že někdo už s nimi spolupracoval. díky za odpovědi k věci http://www.ecosse-peugeot.co.uk Citovat
Lentilka Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 no ja tam nikdy nic nekupoval ale přijde mi že tam mají předraženo... Citovat
tom406 Odesláno 15. leden 2010 Autor Odesláno 15. leden 2010 Původně zaslal: Lentilka no ja tam nikdy nic nekupoval ale přijde mi že tam mají předraženo... dělají v origo kvalitě-tak že matroš je ABS měkčený plast. a nárazník na coupé stojí origo 18000,- tuším tak že dát 12000,- za jejich není až tolik.Když se mrkneš na naše obchody co nabízejí za laminátové hnusy a ceny jsou i vyšší. Za kvalitu a výjměčnost se musí dobře zaplatit. Není vždy účelné kupovat a chtít levné věci. Ale ted prosím k tématu této firmy Citovat
309GT Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 Někdo tu kdysi psal že byl problém s odesíláním do CZ,buď to nechtěli poslat,nebo to bylo drahé,ale napiš jim mail a uvidíš Citovat
tom406 Odesláno 15. leden 2010 Autor Odesláno 15. leden 2010 Původně zaslal: 309GT Někdo tu kdysi psal že byl problém s odesíláním do CZ,buď to nechtěli poslat,nebo to bylo drahé,ale napiš jim mail a uvidíš tohle už mám vyřízené-jsou velice ochotni i když pošta je neskutečně drahá ale hlavně že funguje komunikace Už mám i objednáno:) Citovat
309GT Odesláno 16. leden 2010 Odesláno 16. leden 2010 Tak paráda,a můžu se optat co jsi vybral?:mrk Citovat
oni Odesláno 16. leden 2010 Odesláno 16. leden 2010 ja jsem od nich chtel vzdycky masku.... jinak maj spoustu peknej veci,co nikde neni k videni.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.