mk405 Odesláno 2. září 2004 Odesláno 2. září 2004 Ahoj má problémek, mám 405 s ABS a 4x kotoučema vše brzdí ok až na LZ kolo na ruční brzdu, bovdeny jsou nové, a koukal jsem na to a jak je tam tn kolíček co drží to péro vracení ručky tak ten dělá doraz a dyž zabrzdím ručku tak se to opře na ten doraz a nebrdí, včem je problém??? napadá mě něco jako malá tlouštka obložení destiček nebo se nenastavuje ten samonastavovák co je v pístu??? díkmk:papa Citovat
MartinT Odesláno 3. září 2004 Odesláno 3. září 2004 Nevim jestli ti to pomůže, ale zkus se podívat na tyto odkazy. Já to celý rozebral, vyčistil a bylo to lepší jak nový. \"opraveno Tak jsem to konečně udělal. Pokud by to někoho zajímalo, tak jsem něco málo dal na: http://mujweb.cz/www/tomas.m/brzdic405/index.htm?r=3133 \" hodně zdaru MartinT Citovat
mk405 Odesláno 4. září 2004 Autor Odesláno 4. září 2004 tak toho jsem se obával, že to budu muset rozebrat, ale asi nic jiného mi nezbyde. dík:papa Citovat
Xander Cage Odesláno 6. září 2004 Odesláno 6. září 2004 Nebyl by tu i nejaky kompletni navod na spraveni rucni brzdy na 605? Potrebuji jak mam sundat ten kotouc s tim bubinkem uprostred a pak jak na ten vnitrek, poradi mi nekdo? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.