Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,mam v plane kupit si auto,momentalne vlastnim 605 2.5TD,je to strasne pohodlne a komfortne auto,taka limuzinka,chcem kupit,ked uz som si zvykol,nieco tiez takych rozmerov a do oka mi padla 607,je to strasne nadherne auto,rozmyslam o 2,2 HDi a 2,7automat,nejak do roku 2003,chcem len pocut vase rady nazory pri kupe tohto auta,ci ste spokojny stym autom a ci odporucate,ci je darhy servis co sa kazy atd,co sa kazi tak to je diskutabilne,to je bud alebo,na 605 mi radili pri motore 2,5 TD ze nech to nekupujem v ziadnom pripade,ze praskaju hlavy,nic take sa po 3 rokoch nestalo,budem vdacny za vase nazory,diky

Odesláno

2.7 se dělal až od 2005. Servis ujde, ale některé specifické díly jsou prostě dražší. 607 prý trpí na vůle v nápravě, 0 k otvírání kufru, stahovačky oken. Jinak mě nic nenapadá a samozřejmě radím koupit.

Odesláno

Jde o to,jestli to auto chceš :-) Tohle auto byl muj sen a tak jsem si ho splnil.Ano,přemýšlel jsem o FAPu,aditivu a tak dále.Na každém autě se sem tam něco pos.ere,takze 607 určitě není vyjímkou.Co jsem pročetl fóra a články,tak motorově OK,sem tam ta vůle na nápravě,sem tam hláška palubního počítače,která může být nesmyslná a nebo přechodná,u některých modelů se tam odejde sekundární baterie.....ale to jsou podle mě jen dětské nemoce....

A hlavně je to nádherná majestátní loď,která se poklidně a lehce sune po silnici a nic ji nezastaví.

Možná to vzhledem k mému věku bude divné,ale jízdu si užívám,hlavně to,že šlápnu a jedu :-D

[upravil dne 13/1/10 Budhas]

Odesláno

Je fakt, že mám 2.2i (čili no FAP) bez sekundární baterie, takže prej nejmíň náročná varianta na údržbu. Rozvody 6500 i s prací, součástky karoserie/interiéru jsou pak samozřejmě dražší. Stahovačka okna 10/15.000, ale většinou lze nějak opravit. Zadní popelník 3500, čerpadlo ostřikovače světla 3500, tapecírung pod kapotu motoru 5000Kč (ceny za origo new díly). Na druhou stranu, jak často takové věci měníš...

a jak psal Budhas: Když ho chceš, tak není co řešit. Byl to můj sen, tak jsem si ho splnil.

[upravil dne 13/1/10 shwaara]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...