miso605 Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 Zdravim,mam v plane kupit si auto,momentalne vlastnim 605 2.5TD,je to strasne pohodlne a komfortne auto,taka limuzinka,chcem kupit,ked uz som si zvykol,nieco tiez takych rozmerov a do oka mi padla 607,je to strasne nadherne auto,rozmyslam o 2,2 HDi a 2,7automat,nejak do roku 2003,chcem len pocut vase rady nazory pri kupe tohto auta,ci ste spokojny stym autom a ci odporucate,ci je darhy servis co sa kazy atd,co sa kazi tak to je diskutabilne,to je bud alebo,na 605 mi radili pri motore 2,5 TD ze nech to nekupujem v ziadnom pripade,ze praskaju hlavy,nic take sa po 3 rokoch nestalo,budem vdacny za vase nazory,diky Citovat
shwaara Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 2.7 se dělal až od 2005. Servis ujde, ale některé specifické díly jsou prostě dražší. 607 prý trpí na vůle v nápravě, 0 k otvírání kufru, stahovačky oken. Jinak mě nic nenapadá a samozřejmě radím koupit. Citovat
marko306 Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 na 607 je ževraj veľmi málo dielov v druhovýrobe. Vyčítal som to tuná na fóre. Takže tá údržba, ale ktoré auto dnes nie je drahé na údržbu, že? Citovat
Budhas Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 Jde o to,jestli to auto chceš :-) Tohle auto byl muj sen a tak jsem si ho splnil.Ano,přemýšlel jsem o FAPu,aditivu a tak dále.Na každém autě se sem tam něco pos.ere,takze 607 určitě není vyjímkou.Co jsem pročetl fóra a články,tak motorově OK,sem tam ta vůle na nápravě,sem tam hláška palubního počítače,která může být nesmyslná a nebo přechodná,u některých modelů se tam odejde sekundární baterie.....ale to jsou podle mě jen dětské nemoce.... A hlavně je to nádherná majestátní loď,která se poklidně a lehce sune po silnici a nic ji nezastaví. Možná to vzhledem k mému věku bude divné,ale jízdu si užívám,hlavně to,že šlápnu a jedu :-D [upravil dne 13/1/10 Budhas] Citovat
shwaara Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 Je fakt, že mám 2.2i (čili no FAP) bez sekundární baterie, takže prej nejmíň náročná varianta na údržbu. Rozvody 6500 i s prací, součástky karoserie/interiéru jsou pak samozřejmě dražší. Stahovačka okna 10/15.000, ale většinou lze nějak opravit. Zadní popelník 3500, čerpadlo ostřikovače světla 3500, tapecírung pod kapotu motoru 5000Kč (ceny za origo new díly). Na druhou stranu, jak často takové věci měníš... a jak psal Budhas: Když ho chceš, tak není co řešit. Byl to můj sen, tak jsem si ho splnil. [upravil dne 13/1/10 shwaara] Citovat
miso605 Odesláno 20. leden 2010 Autor Odesláno 20. leden 2010 dakujem za nazory,som rozhodnuty pre tu 607 idem sa po nejakej popozerat,ked najdem ukazem ju tu,zatim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.