Stanley1970 Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Môže mi niekto poradiť ako mám zmeniť software vRT3 zo 6.62 na verziu 6.63 ? Nemám CD 6.62 a nejde mi zmeniť jazyk. Počítač aj navigácia so mnou komunikuje iba v nemčine a tej ja moc nerozumiem. Poprípade ak existuje nejaký link na stiahnutie softwaru na zmenu jazyka bol by som vám veľmi vďačný za info. Citovat
lion307 Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Původně zaslal: Stanley1970 Môže mi niekto poradiť ako mám zmeniť software vRT3 zo 6.62 na verziu 6.63 ? Nemám CD 6.62 a nejde mi zmeniť jazyk. Počítač aj navigácia so mnou komunikuje iba v nemčine a tej ja moc nerozumiem. Poprípade ak existuje nejaký link na stiahnutie softwaru na zmenu jazyka bol by som vám veľmi vďačný za info. kukni si moj prispevok hned prvy, tam som popisal ako som to upgradoval (ten hash check mozes vyhodit ak chces, ja som ale chcel mat istotu) starsie mapy na tom mozno nepojdu ale 2009-2010 idu v pohode navod ako upgradovat mas aj na tej eurovan2 stranke. ale pamataj ze to robis na vlastne riziko!!! [upravil dne 12/1/10 lion307] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.