Qcko Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 Tak toto ma dostalo..... pre tych, ktori neovladaju AJ v skratke asi tolko: zenska pise, ze isla domov, pokazilo sa jej auto a tak isla domov peso a nacapala v posteli svojho muza s mladou susedkou a ona je teraz na dne a mysli ze sa zruti, tak ci by jej nepovedal ako dalej.... ...a ten tipek jej vymenoval dovody preco sa jej to auto mohlo pokazit a cim by sa dalo zacat pri kontrole auta atd atd.... Proste ma to rozosmialo:aut Citovat
peugeot09 Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 Kompletní překlad: Drahý Johne, věřím, že mi pomůžete. Jednoho dne jsem se vydala do práce, když jsem odcházela, manžel se díval na televizi. Asi po jedné míli se mi rozbilo auto, vracela jsem se proto pro manžela, aby mi pomohl. Když jsem se dostala domů, nemohla jsem uvěřit svým očím. Byl v naší ložnici se sousedovic dcerou! Je mi 32, manželovi 34 a sousedovic dceři je 19. Brali jsme se před 10 lety. Když jsem ho uviděla tváří v tvář, přiznal se mi, že s ní má románek už skoro půl roku. Do manželské poradny se mnou jít nechce a já se obávám, že jsem lidská troska a potřebuju co nejrychleji poradit. Pomůžete mi prosím? Děkuji, Sheila Vážená Sheilo, rozbité auto po ujetí krátké trasy může mí spojitost s několika různými závadami motoru. Nejdříve proveďte kontrolu, zda se v palivové cestě nenachází nějaká překážka...zároveň prozkoumejte veškeré kostřící body. Pokud žádný z těchto postupů nepovede k odstranění problému, může se jednat o vadu palivového čerpadla, která zapříčiní špatnou dodávku paliva do vstřikovacích trysek. Věřím, že tento postup pomůže, John Některé výrazy jsem si musel vymyslet, aby text dával co možná nejlepší smysl. To nic nemění na tom, že jsem se po přečtení taky dost zasmál. [upravil dne 11/1/10 peugeot09] Citovat
vendelinek Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 Jj,taky sem se pobavil:D:potlesk:super Citovat
ozzy56 Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 měl jí napsat,že rozumná manželka nejde domů dříve,než manžel očekává Citovat
Qcko Odesláno 11. leden 2010 Autor Odesláno 11. leden 2010 ozzy: mal by si zalozit poradnu, dobre radiacich chlapov nie je nikdy dost:D Citovat
praktik Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 ozzy rozumna manželka neexistuje:D:D:D:D:D:D:D len rozumna ženska a ta nema manžela:D:D:D:D:D Citovat
punkac Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 Ozzy to pěkně rozsekl ještě že nemám manželku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.