Přema Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Ano umřel uplně že to s motorem skoro nehlo Citovat
Dudko Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Mne to štartovalo čoraz pomalšie, myslel som že bateria až nenatočil vôbec Nechal som sa odťiahnúť a zo servisu mi volali, že je to štartér /uhlíky, ložisko/ a ak chcem dajú to cez elektrikara doporiadku /bolo to cez známeho mechanika/ Na druhý deň som si bol pre auto cena ľudová /si myslim/ :100€ [upravil dne 12/1/10 Dudko] Citovat
Přema Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 100 eček je v poho......repas 8t a nový 16t těch cca 2,5 t jde......to bud ještě rád za tu cenu Citovat
Martin407sw Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 jo to je v klidu já jsem byl teď v servisu a startér mi repasovali a stálo to 2500,- takže v klidu a auto startuje jak po másle Citovat
Marcel00 Odesláno 8. duben 2011 Odesláno 8. duben 2011 zaujimava tema ja rad prasim (temy samozrejme i ked mozno aj nieco ine ) no musim vsak pridat svoju skusenost a hlasim ze ja mam kluc po nastartovani zablokovany a neda sa ho opatovne otocit do polohy startovania, musim vypnut a znova zapnut. asi vyvojova zmena... Citovat
gronholmm Odesláno 8. duben 2011 Odesláno 8. duben 2011 Tak tak, nevím jak Peugeot ale třeba Schade to má udělaný mechanicky - po nastartování se poloha na start zablokuje a znovu se aktivuje až po otočení do polohy nula. Je mi divný že by něco takovýho v nových autech nedávali Citovat
Sifon Odesláno 8. duben 2011 Odesláno 8. duben 2011 Na druhou stranu, proč by tam dávali mechanickou blokaci když to jde vyřešit elektricky. Citovat
gronholmm Odesláno 8. duben 2011 Odesláno 8. duben 2011 No každý má svoje pro a proti, otázka co je více poruchové Ale pravda že z tohohle takový průšvihy nejsou - horší je když se klíček nevrací ze startovací polohy.. Citovat
Marcel00 Odesláno 8. duben 2011 Odesláno 8. duben 2011 musim sa opravit nedalo mi to a skusil som otocit klucikom znova a islo, avsak uz bez startera. Takze starter je blokovany len elektronicky. poplietol som sa s druhym autom.... sorry... hlavne ze som prasil Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.