Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mne to štartovalo čoraz pomalšie, myslel som že bateria až nenatočil vôbec Nechal som sa odťiahnúť a zo servisu mi volali, že je to štartér /uhlíky, ložisko/ a ak chcem dajú to cez elektrikara doporiadku /bolo to cez známeho mechanika/ Na druhý deň som si bol pre auto cena ľudová /si myslim/ :myslim:100€:roll

[upravil dne 12/1/10 Dudko]

• O 1 rok později...
Odesláno

zaujimava tema :) ja rad prasim :D (temy samozrejme i ked mozno aj nieco ine :aut)

no musim vsak pridat svoju skusenost a hlasim ze ja mam kluc po

nastartovani zablokovany a neda sa ho opatovne otocit do polohy

startovania, musim vypnut a znova zapnut. asi vyvojova zmena...

Odesláno

Tak tak, nevím jak Peugeot ale třeba Schade to má udělaný mechanicky - po nastartování se poloha na start zablokuje a znovu se aktivuje až po otočení do polohy nula. Je mi divný že by něco takovýho v nových autech nedávali :bojim

Odesláno

No každý má svoje pro a proti, otázka co je více poruchové ;) Ale pravda že z tohohle takový průšvihy nejsou - horší je když se klíček nevrací ze startovací polohy..

Odesláno

musim sa opravit :mad: nedalo mi to a skusil som otocit klucikom znova a islo, avsak uz bez startera.

Takze starter je blokovany len elektronicky. poplietol som sa s druhym autom.... sorry... hlavne ze som prasil :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...