lubec Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 Poťahy na Peug 206 Má niekto skusenosti z firmou Graficar.Nereaguju na email a zo Slovenska sa tam nedá dovolať.Prosím o radu. Citovat
Rejty Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 napis soukromou zpravu Qcko-vi..onj ti s potahy urco poradi:) Citovat
Qcko Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 Cau, asi myslel mne.... ja som si daval sit na mieru potahy od firmy Madd (stranka autopotahy.sk), vybral som si vsetko co som potreboval, maju dobry pristup, komunikuju ako rychlo sa da, po objednani su potahy do tyzdna doma kurierom, cele ma to vyslo na 160 eur aj s posto (priplatok za vysitie loga na predne a za biele obsitie myslim)..... maju certifikat TUV, su testovane aj s airbagmi, su nehorlave atd, proste spokojnost z mojej strany, akurat operky hlavy su zvlastne riesene:nevim ...neviem ci ti to pomoze, ak si od tej firmy Graficar nieco objednaval a nereaguju, tak sa na nich vykasli, ak si nieco platil, to je horsie .... ..kazdopadne ak zhanas dobre potahy, tak tu stranku odporucam, mozes kuknut na fotky ( v podpise mam odkaz) ako vyzeraju tie moje;) [upravil dne 11/1/10 Qcko] Citovat
lubecc Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 Parádne su,ale tá cena? Do 206-tky,asi luxus. Citovat
Qcko Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 Ja mam 306:D:D:D .... nejde o to ake je to auto, ale ci ho mas rad:papa Citovat
praktik Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 lubecc ale ved 206 je luxusne auto tak aj luxusne potahy:P:P:P:P:P:P:P:P:P Citovat
lubecc Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 No ale ta moja 206 je hrozná drcha.Už aby bolo dalšie šrotovné a bude možno pokoj. Citovat
Qcko Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 No tak ked mas auto naprd, ani tie potahy od firmy Graficar niesu lacne, na 206 okolo 2500Kc ak som dobre pozeral a neviem kurz teraz ale to mas tiez +/- 100 eur a niesu urcene pre airbag (neviem ci mas sedadlova bagy).... Citovat
praktik Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 lubecc neboj začneš poťahmy a po.........................................a je z toho auto za par rokov ako nove:D:D:D:D:D:D:D Citovat
wooody Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 ta stránka už je snad půl roku ve výstavbě... Citovat
omegascream Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 otec má na Toyote poťahy odtiaľto: http://www.abena-autopotahy.sk/ a sú fakt kvalitné, parádne sedia - keby nepovie, že má robené poťahy, nikto o tom nevie. Oni mu ich tam aj navliekali. Ja by som si v budúcnosti chcel od nich objednať a na 307 mi z tej nie najdrahšej látky vyšli za 106 Eur aj z airbagmi, vreckami, logami, vzadu predelené s 3 opierkami..... u nich mi v podstate vadí len to, že nemajú presne farbu akú by som chcel [upravil dne 12/1/10 omegascream] Citovat
robozv Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Původně zaslal: omegascream otec má na Toyote poťahy odtiaľto: http://www.abena-autopotahy.sk/ a sú fakt kvalitné, parádne sedia - keby nepovie, že má robené poťahy, nikto o tom nevie. Oni mu ich tam aj navliekali. Ja by som si v budúcnosti chcel od nich objednať a na 307 mi z tej nie najdrahšej látky vyšli za 106 Eur aj z airbagmi, vreckami, logami, vzadu predelené s 3 opierkami..... u nich mi v podstate vadí len to, že nemajú presne farbu akú by som chcel [upravil dne 12/1/10 omegascream] Skus ich odfotit a daj sem foto tiez mam od nich potahy no su z kvalitnej latky ale nie som z nimi spokojny lebo su kombinovane po bokoch z silonom a smikaju sa a krcia. Hod sem foto a kuknem ci mame to iste potom prihodim aj ja svoje na porovnanie Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.