Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Poťahy na Peug 206

Má niekto skusenosti z firmou Graficar.Nereaguju na email a zo Slovenska sa tam nedá dovolať.Prosím o radu.

Odesláno

Cau, asi myslel mne.... ja som si daval sit na mieru potahy od firmy Madd (stranka autopotahy.sk), vybral som si vsetko co som potreboval, maju dobry pristup, komunikuju ako rychlo sa da, po objednani su potahy do tyzdna doma kurierom, cele ma to vyslo na 160 eur aj s posto (priplatok za vysitie loga na predne a za biele obsitie myslim).....

maju certifikat TUV, su testovane aj s airbagmi, su nehorlave atd, proste spokojnost z mojej strany, akurat operky hlavy su zvlastne riesene:nevim

...neviem ci ti to pomoze, ak si od tej firmy Graficar nieco objednaval a nereaguju, tak sa na nich vykasli, ak si nieco platil, to je horsie :(....

..kazdopadne ak zhanas dobre potahy, tak tu stranku odporucam, mozes kuknut na fotky ( v podpise mam odkaz) ako vyzeraju tie moje;)

[upravil dne 11/1/10 Qcko]

Odesláno

No tak ked mas auto naprd, ani tie potahy od firmy Graficar niesu lacne, na 206 okolo 2500Kc ak som dobre pozeral a neviem kurz teraz ale to mas tiez +/- 100 eur a niesu urcene pre airbag (neviem ci mas sedadlova bagy)....

Odesláno

otec má na Toyote poťahy odtiaľto: http://www.abena-autopotahy.sk/ a sú fakt kvalitné, parádne sedia - keby nepovie, že má robené poťahy, nikto o tom nevie. Oni mu ich tam aj navliekali. Ja by som si v budúcnosti chcel od nich objednať a na 307 mi z tej nie najdrahšej látky vyšli za 106 Eur aj z airbagmi, vreckami, logami, vzadu predelené s 3 opierkami.....

u nich mi v podstate vadí len to, že nemajú presne farbu akú by som chcel

[upravil dne 12/1/10 omegascream]

Odesláno
Původně zaslal: omegascream

otec má na Toyote poťahy odtiaľto: http://www.abena-autopotahy.sk/ a sú fakt kvalitné, parádne sedia - keby nepovie, že má robené poťahy, nikto o tom nevie. Oni mu ich tam aj navliekali. Ja by som si v budúcnosti chcel od nich objednať a na 307 mi z tej nie najdrahšej látky vyšli za 106 Eur aj z airbagmi, vreckami, logami, vzadu predelené s 3 opierkami.....

u nich mi v podstate vadí len to, že nemajú presne farbu akú by som chcel

[upravil dne 12/1/10 omegascream]

Skus ich odfotit a daj sem foto tiez mam od nich potahy no su z kvalitnej latky ale nie som z nimi spokojny lebo su kombinovane po bokoch z silonom a smikaju sa a krcia. Hod sem foto a kuknem ci mame to iste potom prihodim aj ja svoje na porovnanie

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...