bigpoint Odesláno 9. leden 2010 Odesláno 9. leden 2010 Dnes jsem jel 3x do centra Prahy, pri posledni jizde z niceho nic auto zacne skakat, jedu asi 50km/h, ani ne moc snehem. Efekt jak kdyby byly uvolneny vsechny 4ri kola. Zastavim, skace dal. Tak doskacu do Dejvic (2km), motor vypnu, tak divne dobehne, pomalu bzzzzz. Nicmene akcelerace a vse OK, otacky OK, teplota OK. Pak start po 2minutach stani, vse OK, zadne vibrace. Ujedu asi 3km a znovu, cely auto vibruje, obcas dost obcas min. Zda se ze to zavisi na zahrati motoru. Motor se mozna trochu vic chveje, ale mozna taky ne. Po vypnuti motoru, divne dobzuci a pak asi 1min cosi slabe bzuci jakoby nejaka elektrika (pokud tedy nebzucelo jeste neco na parkovisti vedle nas, ale asi ne...). Jede to OK, jen ty vibrace.:oo Co to muze byt? Auto je P406 2.2HDI rv konec 2001. Citovat
janou Odesláno 9. leden 2010 Odesláno 9. leden 2010 Skus pozrieť vrtule na chladiči. Myslím že sa stále točia a môže tam vzniknúť namraza. Citovat
Ricky001 Odesláno 9. leden 2010 Odesláno 9. leden 2010 Co sníh? Nemáš náhodou nános pod poklicema (jsou-li na autě)? Citovat
bigpoint Odesláno 9. leden 2010 Autor Odesláno 9. leden 2010 Ne mam elektrony a dela to i kdyz stojim. Mozna to bude vazne snih nebo namraza na vrtuli, cely cumak je od snehu a z narazniku visi asi 15cm rampouchy. Citovat
čakom Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 koukni na ty vrtule stalo se mi to taky. prohrnul jsem par zaveji nabral snih na vrtule a ty když se roztočili tak se začalo celi auto třepat. Citovat
bigpoint Odesláno 9. únor 2010 Autor Odesláno 9. únor 2010 Tak zrejme to byla vazne vrtule, jeste 2 dny pote to delalo a pak z niceho nic pokoj. Auto zas funguje jak ma. Jen tedy jak bylo -17C, tak chytlo az na 7my pokus. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.