Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj všichni,měl bych dotaz ohledně převodovky na 1.3 P106 může mi někdo napsat mělo by to být z boku převodovky typ a číslo ale jen z 1.3 rally...kdyžtak potom vysvětlím proč,díky

Odesláno

Jj, posilovač by jsi mít neměl... To máš dovoz? Třeba byla v cizině výměna motoru a v novém (českém) TP už se to nepíše...

Nevím. Jen můj odhad, jak to mohlo být...

[upravil dne 9.1.2010 jiri106xs]

Odesláno

nn byla od jednoho typka ale zatajil ze to bylo bourany,vse nasvečuje ze to je 1.3 rally,červený koberce,sání a vstřiky z 1.3 rally,zadní lemy z 1.3 rally ale motor se štítkem KFZ a v tech...1.4

Odesláno

To o tvém autě v servisboxu a podle něj je to na 100% 1.4

...ty jo fakt nevim, v tomhle motoru se moc neorientuju... ale každopádně VIN je na kastli a ten s motorem souhlasí. Třeba to tak u té 69kW verze má tak být hmm?

Odesláno

tak ty mám i kladku i pumpu ale to je stejny....koupil sem to ale pak abych pak necumel ze to neni spravne a ni cislo převodovky nesouhlasí jak je v ty tabulce mužeš mi poslat tabulku na 1.4 xsi?i pásy byli červený a ty měli taky 1.3rally tak neim:myslim

Odesláno

Tak rallye by to úplně původně mohlo být, ale co tam je origo a co není je docela problém. Jinak sání z 1.3 na 1.4 je docela častej úkaz v zahraničí

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...