Cardaaa Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 mohu potvrdit;) měl jsem stejný problém.. nemohl sem předjet ani felicii.. plyn šel ztěžka... stačí jenom lanko sundat ze škr. klapky, aby ses dostal kolmo k bovdenu a něčím to promaž.. mělo by to být ok, já to mazal grafitkou tím stylem, že jsem lanko vytáhl co to šlo, namazal, párkrát zašmrdlal a takhle sem to několikrát zopakoval, možná by byl jednodušší sil. olej:super už pul roku plyn fajčí jak má.. jde pěkně zlehka a auto jde za plynem jak diví Citovat
EKoStra Odesláno 7. červenec 2010 Autor Odesláno 7. červenec 2010 Jak to drží u tý škrtící klapky? Je k tomu přístup? ještě jsem tam nekoukal tak abych věděl... Citovat
Cardaaa Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 jestli jsi někdy sundaval plynové lanko např. z pionýra tak je to uplně stejný, zatlačíš na škr. kl aby se lanko uvolnilo a ty jsi ho mohl vyndat z vodící drážky, pak ještě drží na jednom místě, je to taková rozpěra, aby bylo lanko správně napnutý, ale to hned jak se po lanku mrkneš, budeš vědět co a jak, je to jednoduchý jako facka:papa Citovat
EKoStra Odesláno 8. červenec 2010 Autor Odesláno 8. červenec 2010 Díky Cardaaa :super:super Tak jsme promázl to lanko. Napřed jsem to zkusil jako ty tedy grafitkou a šmrdlal lankem sem tam. Pak jsem do něj stříkl silikonový olej, ten grafitku naředil a pak zase grafitka a zase olej a šmrdlat a šmrdlat lankem sem tam, až se objevila stopa po mazání na konci lanka u pedálu. To už lanko zajíždělo samo. Vše zpět a pak to nemělo chybu. Asfalt se trhal při rozjezdu... :potlesk Pažout jde za plynem úplně neskutečně... A já se obával nejhoršího - jestli není něco z motorem. Já hlupák. Hned jsem najel na nájezdy a zalezl pod auto a sundal a grafitkou promazal všechna táhla od řazení. Výsledek? Jde také lehčeji... Jó kdo maže, ten jede!!! Jen mi ještě trochu vrže u řadičky, ale to je asi na táhle pod autem, ale jak jsem koukal tak je až nad krycím plechem nad vejfukem a nedá se na něj dostat... Rozhodně budu usínat dnes z dobrým pocitem... Díky Cardaao, díky přírodo... Konečně se svezu... :potlesk:super Teda jestli mi to mamka půjčí...:D:D Citovat
Cardaaa Odesláno 8. červenec 2010 Odesláno 8. červenec 2010 nemáš vubec zač hlavně že pažout valí jak prdlej:papa ps:na ty klobky se musím vrhnout taky, tak později budeš třebas radit ty mě [upravil dne 8/7/10 Cardaaa] Citovat
Jimmy106 Odesláno 8. červenec 2010 Odesláno 8. červenec 2010 az prijedu za tyden z holandska tak se mi ze servisu vrati hurvinek tak taky na nej zkusim ten vas mazaci trik.. a mozna bych mohl koupit to lanko novy, ma uz takovou zrzavou barvu.. Citovat
EKoStra Odesláno 4. říjen 2010 Autor Odesláno 4. říjen 2010 Zdravim, nemáte někdo přebytečné servo na centrál do pravých dveří? Napřed mi to přestalo vynechávat a nyní už nejde vůbec. Rozebral jsem tapecírunk tze dveří, odpojil kablíky od serva a zkoušečkou změřil tak proud tam jde. Asi fakt odešlo. Tak jestli o něčem nevíte. Díky Citovat
EKoStra Odesláno 26. březen 2011 Autor Odesláno 26. březen 2011 Potřebuji poradit... Jaké tlumiče a za co nejménší peníz... Citovat
EKoStra Odesláno 30. červen 2011 Autor Odesláno 30. červen 2011 Chlapy kde najdu a jak vyměním pylovej filtr na klimu? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.