Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mohu potvrdit;) měl jsem stejný problém.. nemohl sem předjet ani felicii.. plyn šel ztěžka... stačí jenom lanko sundat ze škr. klapky, aby ses dostal kolmo k bovdenu a něčím to promaž.. mělo by to být ok, já to mazal grafitkou tím stylem, že jsem lanko vytáhl co to šlo, namazal, párkrát zašmrdlal a takhle sem to několikrát zopakoval, možná by byl jednodušší sil. olej:super už pul roku plyn fajčí jak má.. jde pěkně zlehka a auto jde za plynem jak diví:papa

Odesláno

jestli jsi někdy sundaval plynové lanko např. z pionýra tak je to uplně stejný, zatlačíš na škr. kl aby se lanko uvolnilo a ty jsi ho mohl vyndat z vodící drážky, pak ještě drží na jednom místě, je to taková rozpěra, aby bylo lanko správně napnutý, ale to hned jak se po lanku mrkneš, budeš vědět co a jak, je to jednoduchý jako facka:papa

Odesláno

Díky Cardaaa :super:super:super

Tak jsme promázl to lanko. Napřed jsem to zkusil jako ty tedy grafitkou a šmrdlal lankem sem tam. Pak jsem do něj stříkl silikonový olej, ten grafitku naředil a pak zase grafitka a zase olej a šmrdlat a šmrdlat lankem sem tam, až se objevila stopa po mazání na konci lanka u pedálu. :mrk

To už lanko zajíždělo samo. Vše zpět a pak to nemělo chybu. Asfalt se trhal při rozjezdu... :D:potlesk

Pažout jde za plynem úplně neskutečně... :super A já se obával nejhoršího - jestli není něco z motorem. Já hlupák.:mad: Hned jsem najel na nájezdy a zalezl pod auto a sundal a grafitkou promazal všechna táhla od řazení. Výsledek? Jde také lehčeji...

:superJó kdo maže, ten jede!!! :super

Jen mi ještě trochu vrže u řadičky, ale to je asi na táhle pod autem, ale jak jsem koukal tak je až nad krycím plechem nad vejfukem a nedá se na něj dostat... :myslim

Rozhodně budu usínat dnes z dobrým pocitem... ;)

Díky Cardaao, díky přírodo... Konečně se svezu... :super:potlesk:super

Teda jestli mi to mamka půjčí...:D:D:D

Odesláno

nemáš vubec zač:super hlavně že pažout valí jak prdlej:papa ps:na ty klobky se musím vrhnout taky, tak později budeš třebas radit ty mě;)

[upravil dne 8/7/10 Cardaaa]

Odesláno

az prijedu za tyden z holandska tak se mi ze servisu vrati hurvinek tak taky na nej zkusim ten vas mazaci trik.. :D a mozna bych mohl koupit to lanko novy, ma uz takovou zrzavou barvu.. :D

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Zdravim,

nemáte někdo přebytečné servo na centrál do pravých dveří?

Napřed mi to přestalo vynechávat a nyní už nejde vůbec. Rozebral jsem tapecírunk tze dveří, odpojil kablíky od serva a zkoušečkou změřil tak proud tam jde. Asi fakt odešlo. Tak jestli o něčem nevíte. Díky :super

• O 5 měsíců později...
  • O 3 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...