Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Aha mas tam prave napsano ze po rozjezdu to udela a dalsi ze po rozjezdu to zmizi :). To je docela blby ale. Ponejvic to prave dela jen pri volnobehu a pri malin zvyseni otacek prestane. To nevim jak to poslechnout...at si nekdo sedne na blatnik a zkus se snim pomalinku rozject aby to delalo. Uz jsem to taky jendou takhle delal.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ostřikovače nefungují! :myslim

Nevíte náhodou která pojistka by mohla být od ostřikovačů čelního skla? Nebo jak se dostat k motůrku kvůli KO připojení? Nebo radu čím by to mohlo být? Dík!

P.S. Jo jinak to pískání je vyřešeno, dělala to kladka rozvodů, rozvody též nové + pumpa (byla tam nějaká jiná, pravděpodobně z 205 a měla o dva zuby míň - ještě že se nic nestalo). :super

Odesláno

Ostřikovače stále nefungují!

Fakt nikdo nevíte co stim? Auto jsem zvedl a ze spoda se dostal ke kablíkům, ale vše připojeno...

Při stlačení páčky na ostřikovače :ticho ...

Čímto žeto jeto? :myslim

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdravím opět všechny, už jsem tu zas pro radu... :myslim

Tentokrát s katalyzátorem. Před měsícem se mi rosvítila kontrolka diagnostiky při cestě do matičky Prahy. Dojel jsem stím ještě cca150km a zajel do servisu. Hlášku smazali se slovy že prý přišla od katalyzátoru. Kamoš co spravuje auta říkal že je to divný tak jsme jezdili dál. Bum a po měsíci jela žena a kontrolka se znova rosvítila. Opět jsem zajel na smazání a tam už rezolutně řekli že je to katalyzátor...:(

Cena nového 17000,-Kč :o

Prý přední lambda OK ale zadní prý lítá nahoru dolu (alespoň takhle mi to řekli). Nemohlo by to být tou zadní lambdou? Opravdu na té diagnostice poznají jestli je to katalyzátor?

Nemáte stím někdo zkušenosti?

A co nějakej univerzál? Jaký musí mít parametry a jde na to? Ten muj orig. má označení TR PSA K137.

Díky za rady...

Odesláno

Nevíte někdo jak mám zjistit že je katalyzátor fuč? :myslim

Mám ho vyndanej, ale nejeví se mi že by vněm něco chrastilo, foukal jsem do něj a vzduch prošel. Mám půjčenej z vrakáče jinej a do toho když fouknu tak jde z druhého konce bílý prach. Nemáte stím někdo zkušenost? :(

Díky

Odesláno

Lentilka:

Tak jsem dal na tvoje rady a navštívil jsem vrakáč. Nakonec jsem tam našel katík stejného čísla TR PSA K137 byl ale z P206. :potlesk

Musel jsem převařit roury, ale výhoda zas byla že měl již šroubení na lamdu tak doufám, že to snad bude dobrý. Až mi to vyjde zkusím ještě zajet na emise, popř. přeměřit zadní lambdu... :super :super :super

Odesláno

ahoj predem se omlouvam ze to pisu sem, ale nechce se mi kvil tomu zakladat nove vlakno, myslim ze jich tu je dost.. :D mam problem, auto jsem dal do servisu, kde mi vymenili spojkovy set (3300), pak mi vymenili olej (castrol magnatec 10W40, ten jsem si kupval sam) pak a delali neco s chladicem, ze se mi pry nespoustel vetrak, coz tomu se mi nechce verit, protoze s tim jsem si hral a bylo to jenom v kontaktu, tak jsem to prolil kontaktolem a od y doby to bylo v klidu.. no a auto vcera vyjedlo ze servisu a jenom co se mi zahral motor tak se mi spustil vetrak, za chvilku neco luplo a po zastaveni jsem zjistil ze mi kus toho vetraku chybi ale ty packy jsou vsechny, takze by to melo chladit normalne.. no problem je v tom ze auto se mi hnedka po zahrati motoru zacne prehrivat a sviti mi kontrolka chl. kap., pak mi netopi topeni, kdyz prerazuju, tak se mi rozsviti kontrolka oleje a motoru, taky se mi stalo ze mi to i chciplo, pak kdyz pridam plyn tak ze spodu jako pod motorem je slyset divny zvuk, jak kdyby tam litalo nejaky lanko a mlatilo tam do nejakych plechu nebo co.. a pak jeste z pristrojovky mi neco praskalo.. no jako jizda smrti.. a auto taky uplne ztratilo veskery tah.. vubech to nechce jet.. mel jsem problem jenom se spojkou, jak jsem sem psal, ale ted se ty problemy zdvojnasobily.. vzhledem k tomu, ze uz snad ani nemuzu zadnemu servisu verit, a to me to stalo 7000, tak prosim jestli nekdo bydlite v Praze nebo v okoli, kdo by prijel, ze by se mi na to kouknul.. ja uz nevim co to auto chce.... jeste zkusim vymenit celou chladici soustavu ze staryho pazouta, mam jeste chladic, hadicky k tomu a ventilator s termostatem, tak to by snad melo pomoct, ale to mam zase u pritelkyne kousek od Kolina a dost se bojim tam jet, ze me to nekde necha...

Odesláno

to me taky napadlo, ale tam nedojedu, je to pres celou Prahu a jeste ted to vedro.. :( a taky jsem dneska prisel na to, ze na motoru mi chybi maticka asi ( ale ta uz tam nebyla ani predtim) a jak je tam dirka po tom sroubku tak z ni jde nepatrne kour takovy namodraly.. :( a ten z toho predtim taky nesel..

Odesláno

Tedy nevím jestli jsem ten pravej co by tě mohl radit, ale asi bych do toho servisu zavolal a všechny závady bych jim řek jak jsi to tu popsal. Nevím jak to chodí v Praze, ale jestliže mi na základě jejich opravy auto nejede nebo hrozí přehřátí tak ať si ho na jejich náklady odvezou.

Prostě zkus se s nima domluvit. :bacha

Odesláno

na tak jsem tam byl, auto jsme tan normal dotahli pres celou Prahu, nastesti nebyly zadny kolony, az jsem se divil.. :D a v servisu mi rekli ze jenom strikli do Kontaktol do kontaktu u toho vetraku a nic vic... a ze s motorem nic nedelali, ze je to hlava..

Odesláno

domací podmínky: co třeba proměřit multimetrem, odpor za dané teploty by měl mít jinou hodnotu, hodnoty si musíš někde zjistit :D ale teď zaleží co to je za lambdu s jakou charakteristikou

Odesláno

Ptal jsem se na změření zadní lambdy a měl jsem ji vyndanou, ale v servisu mi řekli, že se takhle změřit nedá, jedině na autě diagnostikou a katalizátor na emisích. :myslim

Žena se tam dnes zastavila že to nějak divně táhne a když to vyzkoušel technik tak jí řekl že to že jde plyn z těžka a zdá se že to zabírá až na podlaze dělá prý lanko od plynu. :o

Tak se na to budu muset kouknout, ale nevím jak se na něj všude dostat, jestli kápnout do bovdenu olej nebo jak to tam je. Ještě jsem na to nekoukal... :bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...