EKoStra Odesláno 1. únor 2010 Autor Odesláno 1. únor 2010 Jaký olej používáte do posilovače řízení, kolik a za kolik...? Citovat
MIHUL Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Původně zaslal: EKoStra Jaký olej používáte do posilovače řízení, kolik a za kolik...? Covece jmenuje se to DEXTRON II,dela to Castrol ale to je dost drahy,ted zrovnanedavno sem taky plnil,sehnal sem staceny od nemecke firmy a cena 80kc-litr,takze myslim parada a veslo se tam necely 2litry,asi1,7. Citovat
EKoStra Odesláno 2. únor 2010 Autor Odesláno 2. únor 2010 MIHUL: Tak jsem nakonec koupil Agip AFT II D... (dle etikety - vhodný všude tam, kde výrobci předepisují oleje typu DEXTRON II). Jen ta cena neni jak ta tvá... 171,-Kč/litr...ale pořád to ještě jde... Tak doufám že bude ... Citovat
MIHUL Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Původně zaslal: EKoStra MIHUL: Tak jsem nakonec koupil Agip AFT II D... (dle etikety - vhodný všude tam, kde výrobci předepisují oleje typu DEXTRON II). Jen ta cena neni jak ta tvá... 171,-Kč/litr...ale pořád to ještě jde... Tak doufám že bude ... To vis ze to bude Cena je trochu vetsi ale prachy vzal cert hlavne ze budes zatacet v poklidu:D Citovat
EKoStra Odesláno 8. únor 2010 Autor Odesláno 8. únor 2010 Čaute, dnes bych potřeboval vědět jestli někdo neví k čemu by mohl být kablík pod L sedačkou (řidiče). Je tam oranžový na pyropatronu pasu a ještě tam mám nějaký bílý, ale není mi jasný na co..? Omlouvám se za kvalitu - je to mobilem... Citovat
luky106rolandgaros Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 kujon na to kápnul:super to je příprava ja je tam mam taky poeugeot to hodně dělá že je vetšinou pžíprava na vše Citovat
EKoStra Odesláno 9. únor 2010 Autor Odesláno 9. únor 2010 Vyhřívaný nejsou. Neni kam na ní zapojit. A kdyby to byla příprava tak by ten kablík snad musel být i u druhý sedačky ne? Nebo může být vyhřívaná jen jedna? Citovat
EKoStra Odesláno 9. únor 2010 Autor Odesláno 9. únor 2010 Původně zaslal: MIHUL airbag v sedacce...druhy pyropatrona pasu Nevim, ale na airbag v sedačce by byl ten kablík asi taky oranžovej jako na všechny airbagy...? Rozhodně ho nemám kam zapojit... Citovat
MIHUL Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 TAK SI TO VYNDAVAL TAK VIS JESTLI BYL ZAPOJENEJ,JESTLI NE,TAK HO NEZAPOJUJ A JE TO,MUZE TO BYT PRIPRAVA TREBA NA TO VYHRIVANI... Citovat
jan07 Odesláno 10. únor 2010 Odesláno 10. únor 2010 to by mohli byt draty na vyhrivani sedacek,ja mam vyhrivane a taky tam nekde vedou dva draty do podlahy jak tobe Citovat
EKoStra Odesláno 12. únor 2010 Autor Odesláno 12. únor 2010 Nevíte někdo kde se nachází relátko od přídavných dálkových světel v nárazníku a zapojení? Dík Citovat
EKoStra Odesláno 15. únor 2010 Autor Odesláno 15. únor 2010 Jakou máte zkušenost se spojkama? Potřebuju měnit a teď jsem narazil tohle ale zaráží mi ta cena. Jak jsem koukal tak u Autokelly stojí víc a třeba na e-cat stejného kódu je cenově úplně jinde Neni v tom nějaká levota? Nemáte s tim někdo zkušenost? Mohl bych tuto spojku použít? Podotýkám že má kód LUK 618300300 alespoň co inzerují. Citovat
EKoStra Odesláno 16. únor 2010 Autor Odesláno 16. únor 2010 Jinak spojka už dorazila...(1790,- Kč i s dopravou). Riskl jsem to... Tak jsem zvědav... Citovat
EKoStra Odesláno 23. únor 2010 Autor Odesláno 23. únor 2010 Nemáte někdo zkušenosti jestli při výměně spojky nevadí při vyjímání převodovky čerpadlo posilovače? Zdá se mi tam málo místa. Nemusí se vyndat nebo to vyjde? Díky Citovat
EKoStra Odesláno 3. březen 2010 Autor Odesláno 3. březen 2010 Tak spojka vyměněna a montáž dopadla OK bylo to třeba neboť spojkové ložisko bylo už KO a na přítlačáku byly ulámané pružiny. Horší je, že po rozjezdu se značně ozývají ječící zvuky jako když dříve u aut proklouzával klíňák. Po rozjezdu to naštěstí přestane. Dělalo to i před výměnou spojky, myslel jsem že by to mohlo mít souvislost a že se to ztratí, ale neee... Nevíte co by to mohlo být? Citovat
Fr3sh Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 A poslouchal jsi odkud to jde? Treba me malinko tady neco piska nekde...priblizne u rozvodu. Ale menil jsem pumpu, kladku, remen klinovej i rozvodovej a repas altiku a dela to furt...nekdo psal neco o remenici... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.