Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: EKoStra

Jaký olej používáte do posilovače řízení, kolik a za kolik...? :myslim

Covece jmenuje se to DEXTRON II,dela to Castrol ale to je dost drahy,ted zrovnanedavno sem taky plnil,sehnal sem staceny od nemecke firmy a cena 80kc-litr,takze myslim parada a veslo se tam necely 2litry,asi1,7.

Odesláno

MIHUL:

Tak jsem nakonec koupil Agip AFT II D... (dle etikety - vhodný všude tam, kde výrobci předepisují oleje typu DEXTRON II). :super

Jen ta cena neni jak ta tvá...:fnuk

171,-Kč/litr...ale pořád to ještě jde... ;)

Tak doufám že bude ...:super

Odesláno
Původně zaslal: EKoStra

MIHUL:

Tak jsem nakonec koupil Agip AFT II D... (dle etikety - vhodný všude tam, kde výrobci předepisují oleje typu DEXTRON II). :super

Jen ta cena neni jak ta tvá...:fnuk

171,-Kč/litr...ale pořád to ještě jde... ;)

Tak doufám že bude ...:super

To vis ze to bude :super Cena je trochu vetsi ale prachy vzal cert hlavne ze budes zatacet v poklidu:D

Odesláno

Čaute, :papa

dnes bych potřeboval vědět jestli někdo neví k čemu by mohl být kablík pod L sedačkou (řidiče). Je tam oranžový na pyropatronu pasu a ještě tam mám nějaký bílý, ale není mi jasný na co..? :myslim

Fotografie0049.jpg

Omlouvám se za kvalitu - je to mobilem... :mad:

Odesláno

Vyhřívaný nejsou. Neni kam na ní zapojit. A kdyby to byla příprava tak by ten kablík snad musel být i u druhý sedačky ne? Nebo může být vyhřívaná jen jedna? :o

Odesláno
Původně zaslal: MIHUL

airbag v sedacce...druhy pyropatrona pasu

Nevim, ale na airbag v sedačce by byl ten kablík asi taky oranžovej jako na všechny airbagy...? :myslim

Rozhodně ho nemám kam zapojit...

Odesláno

Jakou máte zkušenost se spojkama?

Potřebuju měnit a teď jsem narazil tohle ale zaráží mi ta cena.

Jak jsem koukal tak u Autokelly stojí víc a třeba na e-cat stejného kódu je cenově úplně jinde :o

Neni v tom nějaká levota? Nemáte s tim někdo zkušenost? Mohl bych tuto spojku použít? :myslim

Podotýkám že má kód LUK 618300300 alespoň co inzerují.

Odesláno

Nemáte někdo zkušenosti jestli při výměně spojky nevadí při vyjímání převodovky čerpadlo posilovače? Zdá se mi tam málo místa. :myslim Nemusí se vyndat :o nebo to vyjde?

Díky

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak spojka vyměněna a montáž dopadla OK :super

bylo to třeba neboť spojkové ložisko bylo už KO a na přítlačáku byly ulámané pružiny. :o

Horší je, že po rozjezdu se značně ozývají ječící zvuky jako když dříve u aut proklouzával klíňák. Po rozjezdu to naštěstí přestane. Dělalo to i před výměnou spojky, myslel jsem že by to mohlo mít souvislost a že se to ztratí, ale neee... Nevíte co by to mohlo být? :myslim

Odesláno

A poslouchal jsi odkud to jde? Treba me malinko tady neco piska nekde...priblizne u rozvodu. Ale menil jsem pumpu, kladku, remen klinovej i rozvodovej a repas altiku a dela to furt...nekdo psal neco o remenici...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...