Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dobra.... 4rychlostny tiptronic, 2,2hdi, najazdene cca 260tis, zatial bez problemov, preraduje relativne plynule, dobre pre pokojnu majestatnu jazdu na aku je 607 stvorena (auto samo o sebe vie vyrazne potlacit akekolvek sportove a pretekarske ambicie - jednoducho bolo stvorene pre pohodlnu jazdu), spotreba ako kedy a kde, ale ked sa netlaci tak sa da pod 7l, ked to clovek vytaca tak >8, moja jedina vyhrada by snad bola k rozbehu z 0km/h, tak toto fakt za vela nestoji, je to pomale, nema to odpich (da sa to obist tak, ze clovek stupne na brzdu, prida plyn a potom vystartuje, vtedy je to ako raketa.... tak ale kto rozumny by to robil, som nazoru ze kazdy kto ma trochu cit a ma 607 tak s tym nejazdi divoko a uziva si maximalne pohodlie ako komfort, prevodovka je inak adaptivna takze sa vie prisposobit stylu jazdy a podla toho sa snazi preradovat, spotrebe by ale pomohlo keby to malo viac ako 4st.

Odesláno

olej v prevodovke je potrebne menit aj ked ti budu (aj v autorizovanom servise) tvrdit ze je dozivotny. Odporuca sa v intervaloch 40-60tis km, najma ak ma auto nabehanych viac ako 150tis km, ja som menil prvy krat pri 240tis - olej bol trochu tmavsi/cierny, ale cisty, automat nemal ziadny problem - tieto prevodovky nemaju problem pri troche starostlivosti nabehat statisice km

automat ma rezim zima a sport, ktory sa da prepnut, pri sporte preraduje vo vyssich otackach a pri zimnom rezime sa auto sprava \"jemnejsie\", snazi sa obmedzit zbytocne pretacanie kolies. Samozrejme nikdy to nebude dokonale tak ako manual ked si prenos sily nadavkujes presne tak ako potrebujes, ale ak mas dobre nezjazdene zimne pneu tak nemas problem.

osobne mozem automat odporucit, predym som s nim nemal skusenosti, po 30min od prveho pouzitia som si zvykol a urcite by som nechcel 607 s manualom - toto auto nema sportove amicie, kde by mal opodstatnenie. Mam skusenost ze kto v mojom okoli automat odsudzoval tak zvycajne v ruke ani take auto nedrzal, tak asi tak :super

tiptronic ma moznost aj manualneho radenie, teda prepinania prevodovych stupnov, ak by si nahodou po tom zatuzil, ja som sa s tym pohral raz-dva krat a javi sa mi to ako zbytocnost, teoreticky sa da vyuzit vo vynimocnych situaciach kedy je teren zlozity a ty sa nechces spolahnut na automat co tam zaradi... v praxi tak 4% situacii, asi ma uz 607 prilis rozmaznala :aut

Odesláno

Mam 2,7 a s automatem zadny problem a co jsem slysel tak tenhle 6-ti stupnovy by mel byt daleko lkepsi nez ten 4. Mechanik ke kteremu jezdim mi rikal ze pri mem provozu - taxi mi vydrzi tak 400-500 tis km. jinak ted na snehu uplne v pohode zadny problem ASR i ESP funguje na 1 a prevodovka si dokaze celkem dobre poradit i s rozjezdem na snehu do kopce. na to ze tam jsou 225 pneu a mam celorocni tak vazne pohoda akorat sem si musel nechat udelat sbihavopst zadku protoze trosku ustreloval spis se tak nejak vlnil ale od te doby v poho

Odesláno

tak to mě docela překvapilo, neuměl jsem si představit jízdu na sněhu.tento automat už nemá režim sníh vid??už má jen režim sport.nemáš jí nahodou v modrý barvě??jedno taxi tu potkávám.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...