Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem si udělal radost a pořídil jsem si tohle rádio.Instalace jednoduchá zrovna nebyla,k rádiu se nedodává kastlík,ale jen dva ohnuté plechy,které jsem stejně nepoužil,řešil jsem to plastovím redukčním kastlíkem do Oktávky.Jinak hodnocení toho to rádia až na malé drobnosti je dobrý.

post-0-14109612275855_thumb.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

Vypadá to docela slušně akorát prosím tě jak si vyřešil ovládaní palubního displaye pokud si tam měl Origo RD 4 a na něm jsou ovládací tlačítka. A ještě jedna otázka co ovládání pod volantem funguje? Díky za odpověď taky o něčem takovém uvažujhi ale toto jediné mě odrazuje od koupi !!!

Odesláno

Ovládání ppc jde jen co máš na pravé páčce,nastaveno mám na spotřebu,víc nepotřebuji.A ovládání pod volantem jsem zatím ještě nezkoušel,je zima,ale vstup i konektor k rádiu je.Co jsem koukal tak stejně půjde asi jen hlasitost a přepínání dopředu a vzad.

Odesláno
Původně zaslal: mobilnik

Tak jsem si udělal radost a pořídil jsem si tohle rádio.Instalace jednoduchá zrovna nebyla,k rádiu se nedodává kastlík,ale jen dva ohnuté plechy,které jsem stejně nepoužil,řešil jsem to plastovím redukčním kastlíkem do Oktávky.Jinak hodnocení toho to rádia až na malé drobnosti je dobrý.

Chtěl jsem se zeptat musel jsi někam připojovat drát aby jsi mohl sledovat dvd za jízdy? Po prípadě kam? A připojoval jsi i parkovací kameru?

Odesláno

Ne žádný drát jsem připojovat nemusel,i když tam je prostě se nepřipojí,v menu rádia se to dá vypnout.Kameru zatím nemám,ale už po ní pokukuji v rámečku na spz.

• O 2 měsíce později...
Odesláno
Původně zaslal: wooody

:myslim:myslimty si nezkoušel páčku pod volantem protože jr zima????? ty si v autě netopíš?????

Chci se zeptat zda funguje ovládání pod volantem k tomuto rádiu ???

Děkuji

[upravil dne 12/4/10 Jarin307]

Odesláno

ak sa nemýlim tak nie, niekde som to už niekomu písal na 2din

displej + ovládanie - Sony, Alpine

ovládanie - Sony, Pioneer, Kenwood, Alpine, JVC

ale keď sa stým pohráš, mam taký dojem že jeden

to tu dávno riešil, 307cc rádio Panasonic a prepojil to na org. páčku (org. adaptér mu nefungoval tak si vyrobil vlastný)

[upravil dne 12.4.2010 Sonnic]

Guest foto1977
Odesláno

ahoj a jaké modely od sony či alpine fungujou s tím DO + displayem?

Odesláno

Sony musí mať vzadu \"bus control\" (dokonca mám doma zvyšný Interface Connects2 DPGS004 (displej+ovl.) pre Sony rádio a Peugeot 307 can-bus, keby bol záujem

Alpine (poraď sa s predajcom Alpine, ochotne poradia, alebo pri autorádiu v technológiách (www.alpine.sk pri prezeraní konkrétneho produktu) by mala byť ikonka \"vehicle displey interface\" keď tam je ikonka volant a napísané ready tak to je len ovládanie

(na každú značku autorádia je iný interface na prepojenie z P307)

[upravil dne 14.4.2010 Sonnic]

Guest foto1977
Odesláno

Díky za odpověď a nabídku. Zatím si ponechám orygo rádio, jenom jsem byl zvědavej.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...