Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ked uz to chces fakt prestriekat ja by som dal taku chromovo ciernu(neviem ako to povedat)..niekto tu na fore tak prestriekaval origo peugeot disky a vyzeralo to paradne

EDIT: tak som neco nasiel ale skor by som pouzil nejaku svetlejsiu perletovu

[upravil dne 26/1/10 shark734]

Odesláno

Nuž ak mám byť úprimný, podľa mňa prestriekaním moc nedosiahneš :) Radšej by som bral nové väčšie disky. Aj tu v inzercii predávajú pár pekných kúskov, z ktorých by som si osobne vedel vybrať a dosiahneš tým podstatne viac ;) Ale ak fakt nechceš meniť, tak by som im nemenil ani farbu a radšej teda investoval do toho zníženia

Odesláno

do snížení budu investovat tak jako tak, a nový kola nechci, tyhle sou neokoukaný a přijde mi že mu slušej, a nevim co si myslel tim o tom dosahování něčeho:myslim

• O 4 měsíce později...
Odesláno

tak po delší době tu mam pár změn, v období dešťů které nás v minulých tydnech postihly mi začala lupat přední náprava, oprava však byla jednoduchá a to podložení držáků stabilizátoru. A dnes sem odstranil vybrace okolo 2200 otáček ty způsoboval urvanej kryt na katalyzátoru. Aby toho nebylo málo tak mam ještě zavařený svody, byly trochu naprasklý, nic to sice nedělalo ale nechtělo se mi čekat až se prasklina zvětší

Odesláno

poslední dva dny se mi zadařilo co se auta týče, dneska zmizelo jemný trhání při sešlánutí plynu který se mi taky delší dobu nedařilo odstranit, a po včerejším zavaření svodů to připisuju právě tomu:super

• O 2 měsíce později...
Odesláno
Původně zaslal: georgegg

jaký podsvícení kliček myslíš?:myslim

Davnejsie som nasiel ze do tej vnutornej jamky co mas kluku na otvorenie dveri z vnutra.. tak tam si das diodu a podsvieti ti to ..

videl som to na octavke a superby to maju myslim standardne alebo od urcitej vybavy

• O 11 měsíců později...
Odesláno

tak po 5letech se mi odporoučel výfuk (zadní tlumič) do věčných lovišť, v prostředku kolem pásky prohnil kolem dokola a byla tam cca 1cm díra, tlumič jsem minulej týden vyměnil a říkal jsem si všechno v pohodě, ale opak je pravdou. Dneska jsme byli trochu blbnout a točil jsem auto do omezovače a urvala se příruba na středový trubce, takže zítra mě zase čeká vaření, jinak je vejfuk po pěti letech stále jako novej

• O 4 týdny později...
Odesláno

tak dneska byl údržbovej den, při 160 000km vyměněn olej - Liqui moly, a zadní destičky ferodo. Teď jen ještě přdní kotouče, kámoš mě furt cpe zimmermanny protože je prodává, jaký máte vy?

• O 1 rok později...
Odesláno

tak budu pokračovat v ,,servisní knížce\"

zrepasovanej startér, odešel z ničeho nic, vyměněná baterka po 8 letech už na to měla nárok. Dál opravená kostra zadního světla, s koncovýma světlama svítili i blinkry. Vyměněné ložisko převodovky, už bylo úplně k.o. a při jízdě šly z převodovky hrozný zvuky, taky vyměněnej olej v převodovce. A jako poslední výměna spodního silentbloku motoru.

Na jaře ještě přijdou vyměnit ostatní silentbloky motoru a horní uložení předních tlumičů a auto bude zas jak nový:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...