Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám 206 1,1 a šklbe motor v otáčkach medzi 2000 - 3000 ot/min. a prejavuje sa to hlavne na štvorke. Na päťke to ani nepoznať, asi to súvisí zo záťažou motora. Za studena to nerobí a v iných otáčkach je chod motora hladký. Vyčistil som sviečky, aj všetko okolo sania a nič. Môže to byť nejaky snímač, ale kupovať drahé snímače a skúšať, či nieje náhodou vadný nemá význam, preto sa chcem opýtať niekoho, či mal podobný problém a čo by to mohlo byť konkrétnejšie.

Ďakujem, Vilo

Odesláno

serus mne toto isté robilo na 205 1.1 .. šklbalo v ideálnych otáčkach .. a nik si s tým nevedel rady tak sme skočili na šroten a vymenili sme celé vstrekovanie .. na mojom je vstrekovacia jednotka čičo a dookola toho samé snímače .. tak sme to prehodili celé a od vtedy ide super .. a to už sú asi 2 roky :-p .. a pozor ja som tak jazdil asi 3 mesiace a nakoniec mi vytrhalo zuby z remeňa .. poohýňalo ventile a tak .. tak si to skús radšej hneď vymeniť

Odesláno

Ahoj Čučo, prosim Ta vymenil sa cele vtrekovanie, to je aj vzduchovu aj palivovu cast ? Alebo len vzduchuvu cast zo snimacami, ci palivovu zo vstrekovacimi magnetmi?

Odesláno

no neviem ako to je na 206 ale na mojej 205 je vlastne vstrekovanie a z hore je plastový dekel ktorý íde na vzduchový filter .. a ja som vymenil pod tým plastom .. to je zliatina a dookola nej samé čidlá a snímače .. proste všetko :-D ... odfotím a dám sem foto

Odesláno

tak som to nefotil . našiel som na nete rovnaký motor ako mám ja .. tak som to zakrúžkoval .. ten spodok som menil .. tam je aj škrtiaca klapka .. všetko :-D

post-0-14109612372504_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...