Vilo Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Mám 206 1,1 a šklbe motor v otáčkach medzi 2000 - 3000 ot/min. a prejavuje sa to hlavne na štvorke. Na päťke to ani nepoznať, asi to súvisí zo záťažou motora. Za studena to nerobí a v iných otáčkach je chod motora hladký. Vyčistil som sviečky, aj všetko okolo sania a nič. Môže to byť nejaky snímač, ale kupovať drahé snímače a skúšať, či nieje náhodou vadný nemá význam, preto sa chcem opýtať niekoho, či mal podobný problém a čo by to mohlo byť konkrétnejšie. Ďakujem, Vilo Citovat
čučo Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 serus mne toto isté robilo na 205 1.1 .. šklbalo v ideálnych otáčkach .. a nik si s tým nevedel rady tak sme skočili na šroten a vymenili sme celé vstrekovanie .. na mojom je vstrekovacia jednotka čičo a dookola toho samé snímače .. tak sme to prehodili celé a od vtedy ide super .. a to už sú asi 2 roky :-p .. a pozor ja som tak jazdil asi 3 mesiace a nakoniec mi vytrhalo zuby z remeňa .. poohýňalo ventile a tak .. tak si to skús radšej hneď vymeniť Citovat
Vilo Odesláno 11. leden 2010 Autor Odesláno 11. leden 2010 Ahoj Čučo, prosim Ta vymenil sa cele vtrekovanie, to je aj vzduchovu aj palivovu cast ? Alebo len vzduchuvu cast zo snimacami, ci palivovu zo vstrekovacimi magnetmi? Citovat
čučo Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 no neviem ako to je na 206 ale na mojej 205 je vlastne vstrekovanie a z hore je plastový dekel ktorý íde na vzduchový filter .. a ja som vymenil pod tým plastom .. to je zliatina a dookola nej samé čidlá a snímače .. proste všetko :-D ... odfotím a dám sem foto Citovat
čučo Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 tak som to nefotil . našiel som na nete rovnaký motor ako mám ja .. tak som to zakrúžkoval .. ten spodok som menil .. tam je aj škrtiaca klapka .. všetko :-D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.