Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nejlepší by se mi páčilo, ta poslední stříbrná s tim motorem GTI-6 :D ale tak jak vypadala hned na začátku:D:D jinak fakt fajnová videa

[upravil dne 6/1/10 kovi306]

Odesláno
Původně zaslal: Voighta

něco z českých luhů a hájů ;) i s povídáním :D

[upravil dne 6/1/10 Voighta]

Ta je jednoho zdejšího člena ( Swedak ) :potlesk

Odesláno

tjn já myslim že celkově ta 6tková řada se povedla nejvíc jak 106(gti je pěkný),206, samozřejmě 306,406 hodně povedená modelová řada...nic přehnaného jen style :papa:potlesk

Odesláno

a jinak někde na youtube sem tenkrát našel video týhle ale už ho nemůžu najít je to fakt moc krásný auto MOOOOOOC:cool::super

[upravil dne 6/1/10 kovi306]

post-0-14109612262888_thumb.jpg

Odesláno

presne tak 6kova řada ma styl...jeste se mi libi hodne 207 a 307........pak uz moc ne....:roll

Odesláno

nojo to je ona..děkuji anthraX306 tuto 306 uplně žeru....přesně muj styl,decentní tuning nic přehnanýho, eště by se mi líbilo max. zahlazení...:aut:roker:papa;)

Odesláno

Keby mi takto vyliezla na kapotu tak ju zabijem:D.... inak pre mna najkrajsie peugeoty su 406 coupe, 607 a 306new, nakrajsie tvary....z tych starych sa mi najviac paci 202, nepytajte sa preco, neviem:D

[upravil dne 8/1/10 Qcko]

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Původně zaslal: Voighta

něco z českých luhů a hájů ;) i s povídáním :D

[upravil dne 6/1/10 Voighta]

Ta je jednoho zdejšího člena ( Swedak ) :potlesk

JJ :), nebyla to sranda, dostal jsem krabičku do kapsy, mikrofon na tričko a povídej, bez žádnejch otázek, sem byl nervozní jak blázen, jak jsem psal na FB, sledujte nohy, furt pařim :):):)

Odesláno

jj ja sem koukal..to je to same jako kdyz sem musel zaskocit za kamarada na skatevych závodech,behat tam jako Leos Mareš a komentovat am dej...prvnich 15 minut hruza a pak se se rozjel:):D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...