Creams Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Mám takový problémek, který mě trápí nějaky ten měsíc rozsypal se mi v létě katalyzator na pug 306 2,0XSi 89kw ... prostě byl vyhořelej kvůli lambdy, která dávala bohatou směs a prostě šel do kytek. Ale teď bych chtěl zpět kat... je jich docela dost, ale samé 1,4 atd což asi není použitelné ? nebo ano ? jak tuhle situaci řešit ? A jak moc má vliv na spotřebuj když nemam kat a střed a jen origo zadní díl ? ! Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Coze ? http://www.vyfukyonline.sk/Katalyzatory----univerzalne/ Tu ich je plna prdel To su UNI Alebo origo na autokelly pre tvoj motot 249 Eur Bosal ... Ale asi by som isiel na ten UNi ... Citovat
omegascream Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 prečo je tak obrovský cenový rozdiel medzi origo a uni? Voči takýmto veciam bývam strašne skeptický Citovat
Qcko Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Uni sa ti za rok rozsype a na EK ti hned z udajov povie ze mas lacny smejd, jedine ho namontovat tesne pred EK a mat na 2 roky pokoj:roll ... 249e za kat nie je zle, origo v peugeote u nas stoji 480e, ked som sa naposledy pytal:grr Citovat
Creams Odesláno 6. leden 2010 Autor Odesláno 6. leden 2010 No to jste mě moc nepotěšili ... uvidím jak teď vyměnim lambdu zdali se něco změní Citovat
Bowroy Odesláno 23. leden 2010 Odesláno 23. leden 2010 Původně zaslal: Creams No to jste mě moc nepotěšili ... uvidím jak teď vyměnim lambdu zdali se něco změní no a zmenilo sa, tiež ma to zaujíma - ďakujem Citovat
Tomas306 Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 Ahoj, tak se mi taky objevily problemy s katalyzatorem (P306 break, 2.0HDI). Zacina chrastit vlozka. Mam tedy dotaz: Jak moc je riskantni cekat az se vysype uplne? Pry pak hrozi, ze uvolnene kousky zacpou nasledne dily vyfuku a je s tim celkem patalie. Je tam kovova nebo keramika? Myslel jsem ze u dieselu je vzdy kovova, ten zvuk kdyz se na to zaklepe ale vypada spis na keramiku. Nasel jsem kat od Bosalu, jednak takovy ten \"UNI\" co se k nemu musi navarit trubky (coz se mi moc nezamlouva), ale stoji to neco pres 2000 a nebo uz primo na P306 za asi 5000 (tam se mi zas moc nezamlouva cena). V teto souvislosti mne napada dalsi otazka: Da se nejak rozpoznat, zda je opravdu spravne funkcni lambda? Nemyslim jen podle rozsahu napeti, ktere dava, ale zda opravdu odpovida jeji vystupni signal skutecnemu slozeni vyfukovych plynu. Jde mi totiz o to, aby mi neodesel novy kat nejak predcasne, pokud by nebyla soucasna lamda uplne v poradku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.