Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takže pánové, možná i dámy. Funguje Vám hlasové ovládání RT3, tedy hlavně telefonu? A pokud ano, napadá Vás proč mě ne? Mám tam nahranou češtinu, ale příkazy i když je říkám anglicky, česky, německy a zkusil jsem i francouštinu, tak prostě hláška Hlas nerozpoznán. A s tím spojená další otázka, protože díky tomu jsem se vlastně k hlasovému ovládání dostal. Jde nějak nastavit rychlá volba čísel u RT3? Třeba aby po dlouhém stisku čísla na RT3 volal na předvolená čísla, jako to je u mobilů? Nebo něco jiného aby člověk nemusel absolvovat cestu x stiknutí a hledání v seznamu a zase stiknutí a potvrzení.

Odesláno

Ano funguje, musí se nahrát hlas ke kontaktu jako v mobilu. Potom záleží z jakého jazyku se šlo na češtinu. Já z angličtiny. RT3 si podle toho nastaví syntezátor a rozpoznávání hlasu. Musím říct call (cool) a jmeno co jsem si namluvil. Dalších 50 povelu nepoužívám, jejich spolehlivost je mizerná = výslovnost.

Rychlá volba na def. tlačítko není. V seznamu kontaktů při výběru z telefonu funguje stlačení odpovídajícího písmene třeba X skok na kontakty začínající na X. U navi to nejde nevím proč asi chyba softu.

Odesláno

No jména jsem si u kontaktů dal, ale stále mi to píše Hlas nerozpoznán, jako by to vůbec nebralo. telefon tedy mikrofon ale funguje. štve mě že u posledních voláních zase nezobrazuje jméno,ale jen číslo. A nepochopil jsme k čemu lze uložit číslo do ARCHIVU když ARCHIV při výběru zadaní čísla není přístupný.

Odesláno

Také by mě toto zajímalo, u posledních volaných čísel mám také číslo a né jméno jak mám na SIM kartě. U některých je jméno. Na SIM kartě mám asi 180 čísel a když jsem je zkopíroval do RT3 tak se mi nezkopírovali všechny a pak když jsem chtěl volal jsem měl některé čísla zdublované, lze vypnout seznam čísel na SIM kartě? Aby se zobrazil pouze seznam který je v RT3.

[upravil dne 6.1.10 MMMMM]

Odesláno

Vypnutí SIM jsem neobjevil, takže jedině to nekopírovat a nebo to uložit do druhého seznamu. Myslím že jsou ty adresáře k dispozici 4. Můžeš k nim dát aspoň adresy k vůli navigaci, ale to je lepší poslat z mobilu pokud už to tam máš v kontaktech přes IR. Já používám jen seznam na SIM plus pár kontaktů jsem si skopíroval do RT4 abych jim mohl namluvit hlasové návěstí. Ale to zatím nefunguje. Tak jsem na začátek jména dal AAA abych je dostal aspoň na začátek seznamu.

Odesláno

Asi se mi to nepodaří rozběhnout, myslím, že s tím má cosi společného přehraná čeština. Prostě hlasové ovládání nefunguje. Oznamí mi to nerozpoznání hlasu. Vám ostatním to funguje bez problémů?

Odesláno

No už to s ním řeším. Ale zatím se nedaří chybu odstranit. Jen mě překvapuje \"kvalita\" toho rozpoznávání když by to mělo poznat různé druhy hlasů a že se tam nemusí dělat třeba nějaké navzorkování.

Odesláno

No přesně to první by mi stačilo. Ale bohužel nic. Tak uvidíme co bude až mi příjde nové CD.

Odesláno

Tak problém je zřejmě v chybné úpravě převodu do češtiny. To je tak když člověk se nechá nalákat na nízkou cenu a pak koupí blbost. Teď mi nezbyde než zainvestovat novou opravu do češtiny, snad to pomůže.

Odesláno

Už jsem se s někým z Kolína dohodnul a byl velmi velmi ochotný a vstřícný, velká ochvala už dopředu.

Odesláno

Těžko říct takhle z hlavy. Ale mnoho machrů asi z Kolína nebude. A ochotných už vůbec ne.

Odesláno

máš na něho tel. podle toho poznám jestli je to on......nemáš to blíž do Mělníka??? PP205 má tu samou češtinu co katto......

[upravil dne 11-1-10 Přema]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...