Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zesík je teda prakticky na nic...slabej a jen 3 kanálovej hlavně sencor tak co od toho člověk¨může čekat...ale za 200,- to nešlo nevzít a to včetně kabelu za 280,- ..... :super:-)

Odesláno

no vidíš....to mě nenapdalo s tím slunkem...ale dávají se taky za okno co tedy vím....myslíš že by se přehříval???ty joi asi máš pravdu...přišroubuji ho zezadu na sedačku.

• O 6 měsíců později...
  • O 4 měsíce později...
Odesláno

od posledního přízpěvku se změnilo jen to že mám pružiny 60/40od weitecu.zavařený lišty dveří,vyklepané lemy zadníh blatníků,zesilovač 4kanálový sony xplód, minulí týden brzdy z coupe průměr 283 mm,zatím vše ve fázi příprav na lak....jen coslezou ty bílí hovna ze silnic tak jdem na lak a koupím tomason tn1...aktuální foto přidávám;)

[upravil dne 29/11/10 17:40 Strejdakopec]

post-15234-14109613766342_thumb.jpg

Odesláno

hele ve sklepě mi leží ten nedodělanej nárazník tak když ho dodělám tak ten a jinak si zavařím ten origo a dolů si udělám lamino lízátko,zadní se celej rozřeže takže ještě nevím ale ten asi pořeším až jindy.jinak mámještě jedny prahy z druhého auta respektive prvního tak je navařím ještě pod tyhle...sedí to skvěle sníží asi o 5 cm a nebude se to odlepovat jako ty lamináty....hlavně to zachová celkově tvarování auta....jinak když nechám přední origo tak budu chtít otočit tu tlamičku obráceně a mlhovky zavařit....myslím že tak to má i čakom.a ještě nevím zda dát pryč kliky nebo ne...rád bych ale asi je to o průser..:-(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...