Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

sání domácí výroby,imitace imprezy plně funkční,tuning nárazník laminát původně na š octavia po hodně úpravách světla vytmavená,převařená kapota,sportovní zámky kapoty

[upravil dne 4/1/10 Strejdakopec]

post-0-14109611975316_thumb.jpg

Odesláno

tak foto zmenši:D inak pekne autičko....a mohol yb si dať viacej info o aute a viacej fotiek:D inak naozaj pekne to kridlo na prvy pohlad nepasuje ale ked som si lepšie prezrel fotku tak krasne tomu autu ladi:D len tak dalej a nech autičko služi dobre

Odesláno

vlakno s nazvom \"předek\" vymaž a tie prispevky a fotky a čo ja viem čo všetko daj do tohoto inak ťa admini pochovaju za živa:D

sorry za :xvul

[upravil dne 4/1/10 winco]

Odesláno
Původně zaslal: honza406

Původně zaslal: Strejdakopec

ono zmenšovat to foto je pro mě věc kterou nemám rád:-)

tak kvůli tobě aby měl každy maxi monitor :aut

no to nejspíš jo:-)

Odesláno

první úprava nárazníku,,,která nevyšla......docela škoda....nesnažte se na plast lepit lamainát....nejde to:-(

to jsem taky zkoušel :D

Odesláno
Původně zaslal: čakom

první úprava nárazníku,,,která nevyšla......docela škoda....nesnažte se na plast lepit lamainát....nejde to:-(

to jsem taky zkoušel :D

no jenže já to vzdal:-)

Odesláno

je na tom moc práce...chtělů jsem to vzdát a v létě koupit ještě jedno a to v6 3,0l a to udělat od píky ale asi se na to nedostane fionancí takže trochu střídměji potuním toto...jinak mám tu foto upravenou trochu ve fotoshopu jak by to mělo někdo kolem léta vypadat...tedy bez těchto kol co jsem stáhl někde z aston martina:-) ale tak nějak.... ale orange barva jako má marty 777 v kombinaci s černou

post-0-14109611977912_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: JardaMoj

me ten laminat na plast celkem fajn sel :roll:D a drzi to taky dobre.. jinak jestli to auto dotahnes do ty faze jako na posledni fotce, tak za me za :super

dík...já slibuju že dotáhnu;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...