Strejdakopec Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 to je moje zlatíčko [upravil dne 4/1/10 Strejdakopec] [upravil dne 4/1/10 Strejdakopec] [upravil dne 4/1/10 Strejdakopec] Citovat
čakom Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 pěkna:super nějaký info snižena, velikost kol? Citovat
Strejdakopec Odesláno 4. leden 2010 Autor Odesláno 4. leden 2010 sedačky recaro,volant nevím coale mám značku momo takže pšt:super [upravil dne 4/1/10 Strejdakopec] Citovat
Strejdakopec Odesláno 4. leden 2010 Autor Odesláno 4. leden 2010 sání domácí výroby,imitace imprezy plně funkční,tuning nárazník laminát původně na š octavia po hodně úpravách světla vytmavená,převařená kapota,sportovní zámky kapoty [upravil dne 4/1/10 Strejdakopec] Citovat
winco Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 tak foto zmenši:D inak pekne autičko....a mohol yb si dať viacej info o aute a viacej fotiek:D inak naozaj pekne to kridlo na prvy pohlad nepasuje ale ked som si lepšie prezrel fotku tak krasne tomu autu ladi:D len tak dalej a nech autičko služi dobre Citovat
winco Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 vlakno s nazvom \"předek\" vymaž a tie prispevky a fotky a čo ja viem čo všetko daj do tohoto inak ťa admini pochovaju za živa:D sorry za [upravil dne 4/1/10 winco] Citovat
Strejdakopec Odesláno 4. leden 2010 Autor Odesláno 4. leden 2010 ono zmenšovat to foto je pro mě věc kterou nemám rád:-) Citovat
Strejdakopec Odesláno 4. leden 2010 Autor Odesláno 4. leden 2010 pasování nárazníku octavia [upravil dne 4/1/10 Strejdakopec] Citovat
Strejdakopec Odesláno 4. leden 2010 Autor Odesláno 4. leden 2010 Původně zaslal: honza406 Původně zaslal: Strejdakopec ono zmenšovat to foto je pro mě věc kterou nemám rád:-) tak kvůli tobě aby měl každy maxi monitor no to nejspíš jo:-) Citovat
Strejdakopec Odesláno 4. leden 2010 Autor Odesláno 4. leden 2010 ochranný rám pod nárazník....zatím bez alu nebo nerez lyžiny [upravil dne 4/1/10 Strejdakopec] Citovat
Strejdakopec Odesláno 4. leden 2010 Autor Odesláno 4. leden 2010 první úprava nárazníku,,,která nevyšla......docela škoda....nesnažte se na plast lepit lamainát....nejde to:-( [upravil dne 4/1/10 Strejdakopec] Citovat
čakom Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 Původně zaslal: Strejdakopec první úprava nárazníku,,,která nevyšla......docela škoda....nesnažte se na plast lepit lamainát....nejde to:-( [upravil dne 4/1/10 Strejdakopec] to jsem taky zkoušel Citovat
Strejdakopec Odesláno 4. leden 2010 Autor Odesláno 4. leden 2010 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Strejdakopec první úprava nárazníku,,,která nevyšla......docela škoda....nesnažte se na plast lepit lamainát....nejde to:-( [upravil dne 4/1/10 Strejdakopec] to jsem taky zkoušel no jenže já to vzdal:-) Citovat
Strejdakopec Odesláno 4. leden 2010 Autor Odesláno 4. leden 2010 takhle se to muselo nařezat aby se z rovnýho nárazníku udělal kulatej podle oblouku auta [upravil dne 4/1/10 Strejdakopec] Citovat
čakom Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 Původně zaslal: Strejdakopec no jenže já to vzdal:-) ja taky. pak jsem začal svařovat Citovat
Strejdakopec Odesláno 4. leden 2010 Autor Odesláno 4. leden 2010 no jenže teď bude vše přendáno na vůz č 2 pač motor u tohoto čel po velice agresivní jízdě do věčných vrakovišť a konečně budu ve výbavě:-) Citovat
Strejdakopec Odesláno 4. leden 2010 Autor Odesláno 4. leden 2010 je na tom moc práce...chtělů jsem to vzdát a v létě koupit ještě jedno a to v6 3,0l a to udělat od píky ale asi se na to nedostane fionancí takže trochu střídměji potuním toto...jinak mám tu foto upravenou trochu ve fotoshopu jak by to mělo někdo kolem léta vypadat...tedy bez těchto kol co jsem stáhl někde z aston martina:-) ale tak nějak.... ale orange barva jako má marty 777 v kombinaci s černou [upravil dne 4/1/10 Strejdakopec] Citovat
JardaMoj Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 me ten laminat na plast celkem fajn sel a drzi to taky dobre.. jinak jestli to auto dotahnes do ty faze jako na posledni fotce, tak za me za Citovat
Strejdakopec Odesláno 5. leden 2010 Autor Odesláno 5. leden 2010 Původně zaslal: JardaMoj me ten laminat na plast celkem fajn sel a drzi to taky dobre.. jinak jestli to auto dotahnes do ty faze jako na posledni fotce, tak za me za dík...já slibuju že dotáhnu;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.