Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Caute chalani. Vlastnim 4O7, 1.6 Hdi, r.v. 12/2005. Mam takyto problem. Prisiel som pred chvilou z prace, auto som zaparkoval do garaze a nasledovne som ho chcel zamknut. No a auto sa nezamklo. Zamykal som dialkovym, aj central precvakol zamkami, ale neuzamklo sa. Ani blinkre nepreblikli. Kufor sa da otvorit dialkovym aj tlacitkom (auto je stale otvorene). Ani manualne klucom sa neda zamknut. Iba vodicove dvere. Zvnutra nejde ani tlacitko uzamknutia. Poradte prosim? Ze by nejake cidlo?

Odesláno
Původně zaslal: King81

Len tak trafam..... Nemoze to byt nejaka poistka?

jestli se to jen přecvakne a nezamkne tak jakí pojistka??? kdyby pojistka tak by to nejelo vůbec

Odesláno

No hosi, tak som to bol kuknut s chladnejsou hlavou:myslim Sa mi to tiez nezdalo, ked precvaklo zamky. Tak som otvoril kufor, len tak kukol na zamok, ci tam nie je nejaka prekazka, iba vlas, ten sa nepocita. Tak som kufor trosku doraznejsie zavrel a zrazu to islo. A to som predtym min. 5x krat kufor zatvaral. Tak fakt neviem, co to presne bolo. Auto stalo cely den vonku, ci nezapracoval trosku mraz..... Hlavne, ze to ide. A dik za rady. Tak sa tu majte:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...