secouver Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 Ahoj všem, mám takový problém se stěračema... Stírání funguje pouze na jednu polohu, při přepnutí na rychlejší interval se stěrače zastaví (v ten moment ve spínači chvilkama potichu cvakne). Při ostříknutí skla stěrače nereagují. Při přepnutí na dešťový senzor také bez reakce, senzor se pouze rozsvítí. Kontroloval jsem piny, kabely, vše se zdá v pořádku. Neměl někdo podobný problém nebo nevíte prosím, kde by mohla být chyba?? Nechce se mi od boku koupit nový spínač s páčkou. Moc děkuji za odpovědi. Citovat
marko306 Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 typoval by som to na relé cyklovača stieračov. Pri zapnutí stieračov ti cvaká relátko v poistkovej skrinke? Citovat
secouver Odesláno 4. leden 2010 Autor Odesláno 4. leden 2010 Řekl bych, že cvaká přímo v tom spínači u páčky. Citovat
marko306 Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 no páčka ti cvakne, lebo sú tam prechody na spojoch, ale musí ti aj cvakať relátko stieračov v poistkovej skrinke ako sa zapína a rozopína. Keď si zapneš diaľkové alebo predné hmlovky, tak sa ti tiež zapne relé. Tak si to skús či počuješ taký nejaký zvuk aj pri stieračoch Citovat
secouver Odesláno 4. leden 2010 Autor Odesláno 4. leden 2010 no zeptám se jinak. když si koupim novou páčku se spínačem, vyřeší se to? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.