oni Odesláno 12. leden 2010 Autor Odesláno 12. leden 2010 netoci se vubec....,kdyz to takhle rychle za sebou udelam,tak na to potreti to chytne normalne, kdyz je mensi mraz,tak to je jak jsem popisoval v zakladnim prispevku myslim! Citovat
Capy Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Já mam taky motor čistej teda v mezích samo že se trochu zapráší. Ale mam pocit že ta mezera je tam schválně kvůli turbo dieslům maj tam tudy vedenej přívod do IC Recept bych viděl v tom nelepit se nikomu na zadek v takovémhle počasí a když tu mezeru ucpete tak se vám to tam stejně nahrne skrz chladič Citovat
oni Odesláno 13. leden 2010 Autor Odesláno 13. leden 2010 no to bych nerekl, parkarat sem se nekomu na prdel nalepil a motor za chladicem je krasne cistej.... je to proste jen ten vrh (viko ventilu,sani,baterka,abs,ale jen vrsky) proste to lita pouze mezerou Citovat
Dopiťák Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 mno oni u tebe to budou asi ty 3 gumky.. jinak tet sem koukal ze si to udelam asi posvim neco jako ala renauld laguna sezenu si tu vyssi gumu a natahnu kolem dokola (pres masku blatniky a tou zadni casti)proste to budu mit cely dokola zadelany...tohle by byla dobra varianta i pro creamse.. Citovat
oni Odesláno 13. leden 2010 Autor Odesláno 13. leden 2010 to bych bral taky covece a jak to ma laguna? asi jako fabie vid? ta to ma taky dokola kolem. Citovat
Dopiťák Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 jj kolem dokola a kapota ti to pekne pritlaci..takze z hora uz se tam nema co dostat.. Citovat
oni Odesláno 13. leden 2010 Autor Odesláno 13. leden 2010 to bych docela rad videl jak ta guma je resena... tak az to porases dej vedet,rad na to mrknu,neco bych uz vazne chtel podniknout! Co se tyce baterky,po jizde ma 13,1 voltu,po dvou hodinach spadne na 12,5 a tam drzi uz porad,je tedy v pohode ci ne? Citovat
Dopiťák Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 mno rekl bych ze jo ale lepsi je to premerit zatezakem v normalni teplote...jelikoz baterka straci kapacitu v zavislosti na teplote tudis po dvou hodinach ti vychladne tudiz neco malo strati . Jo a k te gume ..ja to nebudu resit tet nekdy momentalne resim motor potom budu resit palubku a az potom budu resit prkotiny.. jen sem tak nadhodil to co me napadlo kdyz sem koukal na motor prostor a vspomel sem si na tebe s creamsem [upravil dne 13/1/10 tommas11] [upravil dne 13/1/10 tommas11] Citovat
oni Odesláno 16. leden 2010 Autor Odesláno 16. leden 2010 aha,jasny, no jsem zvedavej jak s tou pristrojovkou dopadnes. JInak no kdyz v normalni teplote je ted dost problem no.... Citovat
oni Odesláno 28. leden 2010 Autor Odesláno 28. leden 2010 tak ted jak byly ty minus 20tky,tak jsem na noc vyndal baterku a rano kdyz jsem chtel startovat,tak stejnej problem,takze to vidim na spatnej starter ne? jako by se nevysouval pastorek nebo neco? jde to nejak vycisti,repasovat?? Citovat
Dopiťák Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 mno udela ti to aspon cvak..nebo otocis klicem a vubec zadnej zvuk neslisis? Citovat
oni Odesláno 28. leden 2010 Autor Odesláno 28. leden 2010 prave ze vubec nic, pak zacnu klickem rychle tam a zpet a zacne to pak startovat.... Citovat
Dopiťák Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 civka na starteru bede horsi nebo tam mas studenak ale spis asi ta civka..nebo jeste me tak napadaj uhliky ale to by aspon cvakla civka.. Citovat
oni Odesláno 28. leden 2010 Autor Odesláno 28. leden 2010 tak to zase neslysim takovy cvaknuti... zkusim poslouchat lepe.. ale urco to bude starter! Citovat
oni Odesláno 29. leden 2010 Autor Odesláno 29. leden 2010 ee, tou urco ne,kdyz je teplo,tak to startuje normalne,to jen kdyz dlouho stoji a mrzne.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.