$ Torrez $ Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 Creams :dobře ty nebojíš se toho:super.Používáš auto každej den jo? Citovat
volvik Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 Parada tak jak uz jsme se spolu bavili v brne je to nadhera a nejpeknejsi na aute je ten cleaning jinak jsem necekal ze budes jezdit i v zime Citovat
Voighta Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 Taky na to valím očka Jsem si myslel že bude odpočívat někde v teplé garáži a ono prdlajs. Moc pěkný auto. Citovat
Creams Odesláno 8. leden 2010 Autor Odesláno 8. leden 2010 Hoši včerejší fotky jsou nic vůči dnešnímu dnu... tkaový masakr jsem ještě nezažil... auto jezdi normálně... i minulou zimu jsem jezdil [upravil dne 8.1.2010 Creams] Citovat
Grlik Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 No ja jel dneska kolem jedné z Ostravy do Frýdku-Místku a asi omět se stalo to, že silničáři jsou překvapeni že v zimě padá sníh. Ale tak u nás už během dneška napadlo asi 30cm sněhu. Fakt hnus. Na hlavní jsem bral dokonce i sníh předním náraznikem. Citovat
Creams Odesláno 8. leden 2010 Autor Odesláno 8. leden 2010 JJ a to frydecka byla ještě v pohodě :-D (pracuju u makra) kdyby jsi viděl centrum ... bože... a jak koukám z okna tak pořád sype a sype Citovat
Grlik Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 No ja jsem jel z poruby po Mariánskohorské a pak na dálnici a potom ještě do Frýdlantu takže jako že fakt hnus. Jedeš zitra na Olešnou? Citovat
Linkisek Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 Tak to má být ... I přes to, že je to krasavec, auto musí sloužit majiteli, né naopak ... Citovat
309GT Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 Dobrý fotky:super Já dnes jel 2x do Ledče a pak z Ledče nakládat na pondělí a snad jedinej kdo na Vysočině plužil jsem byl já...a ten nárazník už podle toho vypadá Citovat
Creams Odesláno 15. únor 2010 Autor Odesláno 15. únor 2010 Vůbec nic ... seru na to ... tenhle rok asi bez TC ... možná jen finále jako host Citovat
Rejty Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 Původně zaslal: Creams Vůbec nic ... seru na to ... tenhle rok asi bez TC ... možná jen finále jako host kecaš,uřž ti nevěřim ani slovo:-Dty toho nakecas jak naše sousedka:-D Citovat
Creams Odesláno 16. únor 2010 Autor Odesláno 16. únor 2010 Fakt nevím... chci moc jet TC , ale prostě nevím zdali to stihnu a na srazy přec celou čr se mi už fakt nechce Citovat
Rejty Odesláno 16. únor 2010 Odesláno 16. únor 2010 tak to jsme na tom podobně:bojim mne nejak dosly love a nalada taky neni nejak moc ledajaka:myslim Citovat
Creams Odesláno 16. únor 2010 Autor Odesláno 16. únor 2010 Náladu mám, ale typicky to stoji na penězích... tohle budou poslední investice a peu půjde asi na prodej ... během sezony ... (sice to ířka každy vždy a pak prd, ale já jsem celkem hodně rozhodnutej) Citovat
Dopiťák Odesláno 16. únor 2010 Odesláno 16. únor 2010 mno to doufam ze nee:D prece nekomu neprodas svuj podpis ..jinak s penezma to mam stejny 10tyho prijdou a do 15tyho odejdou do auta:D hold je to jejich udel jinak jak si resil ten convert z 1.4ky na 2.0?legalne nebo proste jezdis s 1.4kou v tech a 2.0pod kapotou? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.